«Έκανε 2 απόπειρες αυτοκτονίας»: Μάρτυρας-κλειδί αποκαλύπτει πολλά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Έκανε 2 απόπειρες αυτοκτονίας»: Μάρτυρας-κλειδί αποκαλύπτει πολλά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Tι αποκάλυψε φίλη του ζευγαριού.

Οι αποκαλύψεις για τις υποθέσεις των θανάτων των τριών κοριτσιών και η σημερινή εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» έρχεται με ένα πρωτοσέλιδο που φέρνει στη δημοσιότητα στοιχεία για το παρελθόν της μητέρας των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού φέρνει μία ακόμα μαρτυρία από το περιβάλλον της μητέρας και βγάζει στη δημοσιότητα δύο περιπτώσεις από το παρελθόν της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία σε νεαρότερη ηλικία έκανε δύο απόπειρες αυτοκτονίας, η μία εκ των οποίων έγινε, όπως ισχυρίζεται η μάρτυρας και φίλη του ζεύγους Δασκαλάκη, για τα μάτια ενός πρώην συντρόφου της.

«Κάποια στιγμή, γνώρισε έναν νεαρό, τον οποίο υποτίθεται ότι ερωτεύτηκε. Μεταφορικά, ‘τον είχε πνίξει με τη συμπεριφορά της’. Τον παρακολουθούσε νύχτα – μέρα. Ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του. Ως χαρακτήρας ήταν εξουσιαστική και επιθετική. Αυτός αντιδρούσε και κάποια στιγμή τη χώρισε. Αυτή συνέχισε να το κάνει αυτό, του έστελνε συνέχεια μηνύματα, τον ‘βομβάρδιζε’. Τον ακολουθούσε στο γήπεδο, γιατί αυτός έπαιζε σε μια τοπική ομάδα. Η Ρούλα, την περίοδο που είχε προβλήματα με τον πρώην της, έκανε και μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά αυτό δεν οδήγησε σε επανασύνδεση».

«Στη συνέχεια γνώρισε έναν άλλο άνδρα, τον Β., με τον οποίο και αρραβωνιάστηκε. Μάλιστα, μετακόμισε στο σπίτι των πεθερικών της, με τους οποίους έμεναν μαζί. […] Έγιναν μεγάλοι καυγάδες και πολλές φασαρίες για τον τρόπο συμπεριφοράς της, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τη χωρίσει. Η Ρούλα στη συνέχεια αποφάσισε να παρακολουθήσει σεμινάρια διαιτησίας για να έχει κάποιο χαρτζιλίκι», δήλωσε η μάρτυρας στην εφημερίδα.

«Έκανε 2 απόπειρες αυτοκτονίας»: Μάρτυρας-κλειδί αποκαλύπτει πολλά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.