Έπρεπε να ήταν έως 15 και εμφανίζεται στο 418: Αυτή είναι η ουσία που ανιχνεύτηκε στη μικρή Τζωρτζίνα

Έπρεπε να ήταν έως 15 και εμφανίζεται στο 418: Αυτή είναι η ουσία που ανιχνεύτηκε στη μικρή Τζωρτζίνα

Τι είναι αυτή η ουσία που βρέθηκε.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στο μυστήριο της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκης έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, στις εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας βρέθηκε μία ουσία που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Γι’ αυτόν τον λόγο οι εξετάσεις του κοριτσιού έχουν σταλεί σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» προχωράει ακόμη περισσότερο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα στις εξετάσεις του μικρού κοριτσιού βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα η ουσία τροπονίνη. Πρόκειται για ουσία που βρίσκεται μέσα στον οργανισμό και δε χορηγείται από κάποιον τρίτο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» το επίπεδο στον οργανισμό του παιδιού θα έπρεπε να είναι έως 15 και εμφανίζεται στο… 418. Η οικογένεια της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, μόλις προχθές ζήτησε και πήρε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών τον ιατρικό φάκελο του κοριτσιού.

«Η ουσία τροπονίνη είναι ένα ειδικό καρδιακό ένζυμο που αυξάνεται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ισχαιμίας, δηλαδή απώλειας οξυγόνου από την καρδιά. Προφανώς θα πρέπει να συνεκτιμηθεί. Αν μιλούσαμε για έναν πολύ μεγάλο άνθρωπο που είχε αγγεία στεφανιαία που ήταν αποφραγμένα, θα μιλάγαμε για ένα εν εξελίξει έμφραγμα του μυοκαρδίου. Εάν μιλάμε για αυξημένη τροπονίνη σε έναν ασθενή που έχει πάρα πολύ καλά αγγεία, θα πρέπει να βρούμε το αίτιο», εξήγησε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο star.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.