Υπόθεση Πάτρας | Μαρτυρία-σοκ για τη νεαρή φερόμενη ως ερωμένη του Μάνου: «Όταν το έμαθε η Πισπιρίγκου...» (Vid)

«Θα τιναζόταν η υπόθεση στον αέρα»: Έτσι προσπάθησε να γλυτώσει τη σύλληψη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο Πέτρος Κουσουλός είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα σε επίπεδο δημοσιογραφικής έρευνας στην υπόθεση της Πάτρας, με τις αποκαλύψεις που φέρουν την υπογραφή του να μην έχουν τέλος.

Όπως αναφέρει σε άρθρο του στο ereportaz, λίγο πριν η Εισαγγελία Αθηνών διατάξει τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου την περασμένη Τετάρτη, η Εισαγγελία Πατρών είχε μια ενημέρωση από εκπροσώπους ΜΚΟ που υποστήριζαν ότι η μάνα της τραγωδίας παρουσιάζει αυτοκτονικές τάσεις, με την απόπειρα να ήταν θέμα χρόνου.

Αυτό είχε θορυβήσει την Εισαγγελία Πάτρας που θα εξέδιδε διάταγμα να εισαχθεί η κατηγορουμένη σήμερα Πισπιρίγκου σε ψυχιατρική κλινική.

Το έκρυψε μαζί της στο φέρετρο: To στοιχείο που η Πισπιρίγκου «έθαψε» μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα (Vid)

Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε η υπόθεση θα τιναζόταν στον αέρα, όπως τονίζει ο Πέτρος Κουσουλός. Γι’ αυτό και μόλις έφτασε αυτή η πληροφορία στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και σε ανθρώπους της Αστυνομίας που παρακολουθούσαν στενά την υπόθεση, επισπεύτηκαν οι διαδικασίες, διαβιβάστηκε η δικογραφία στον εισαγγελέα κ. Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος ενημερώθηκε για το εύρημα της κεταμίνης, άσκησε δίωξη και η ανακρίτρια εξέδωσε γύρω στις 15:00 το ένταλμα σύλληψης της Πισπιρίγκου.

Όπως καθιστά σαφές ο δημοσιογράφος, αν η Πισπιρίγκου είχε καταφέρει να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική η υπόθεση θα τιναζόταν -κυριολεκτικά- στον αέρα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.