«Βρήκα στοιχεία...» | Σπάει κόκκαλα η Νικολούλη για την Πάτρα στο νέο, ανατριχιαστικό trailer του «Τούνελ» (Vid)

Υπόθεση Πάτρας | Στη δημοσιότητα βίντεο της μικρής Ίριδας λίγες ώρες πριν πεθάνει (Vid)

Το τελευταίο βράδυ του βρέφους.

Την πόρτα της φυλακής πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απολογία της για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022. Σύμφωνα με όσα έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, στο μικρό κορίτσι είχε χορηγηθεί μεγάλη δόση κεταμίνης, ενός ισχυρού αναισθητικού που χρησιμοποιείται ακόμη και σε ζώα.

Μετά τη σύλληψη της 33χρονης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στο επίκεντρο των αρχών μπαίνουν οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας.

Το 6 μηνών βρέφος βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα. Ενώ η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη, η ιστοσελίδα best.gr δημοσίευσε βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του βρέφους.

Το βίντεο είναι από τις 20 Μαρτίου του 2021. Είναι το τελευταίο βράδυ που η μικρή Ίριδα ήταν ζωντανή. Το επόμενο πρωί, το μωρό βρέθηκε νεκρό στην κούνια του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα και έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, από μαρτυρικές καταθέσεις, είναι το βράδυ της ημέρας που η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, γύρισε πίσω το παιδί από τον Αλισσό όπου και βρισκόταν.

Στο βίντεο, η Ρούλα Πισπιρίγκου (διακρίνεται το χέρι της καθώς παίζει με το ποδαράκι του παιδιού), τραβάει με το κινητό της τη μικρή Ίριδα.

Το μωρό είναι ξαπλωμένο σε μια μεγάλη επιφάνεια η οποία μοιάζει με χαλί και της μιλάει με γλύκα και πειράγματα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.