Μανώλης Καραμανώλης - Κακοποίηση γάτας στην Αιδηψό: «Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν το έκανα εγώ, δέχομαι bullying» (Vid)

Μανώλης Καραμανώλης – Κακοποίηση γάτας στην Αιδηψό: «Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν το έκανα εγώ, δέχομαι bullying» (Vid)

Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί η παρέα που γευμάτιζε σε ταβέρνα στην Αιδηψό και ενεπλάκη στο περιστατικό κακοποίησης αδέσποτης γάτας, την οποία φρόντιζε το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ο άνθρωπος που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της επίθεσης στο ανυπεράσπιστο ζώο -το οποίο ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας-, συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του, ενώ σε μπελάδες μπαίνουν και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας τα οποία όχι μόνο δεν σταμάτησαν τον δράστη, αντιθέτως ακούγονται να γελούν με την αποτρόπαια πράξη του.

Ένας εξ’ αυτών και ο Μανώλης Καραμανώλης ο οποίος κατέγραψε την κακοποίηση της γάτας με το κινητό του τηλέφωνο και ανήρτησε το βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram, κοινοποιώντας στην ουσία τις απαραίτητες αποδείξεις προκειμένου όλοι τους να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Συνέχισε, μάλιστα, με δεύτερο βίντεο στο οποίο έβριζε τους πάντες για την έκταση που πήρε το θέμα, υποστηρίζοντας πως «δεν σκότωσαν κιόλας το γατί» και πως «είχαν πιει μπύρες παραπάνω».

Ο ίδιος, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, δήλωσε μετανιωμένος και ξεκαθάρισε πως δεν ήταν ο ίδιος που κλώτσησε τη γάτα, ενώ σημείωσε πως «ήταν και δεν ήταν σε εκείνη της παρέα».

 

«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος, να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα και με τη γάτα και εκείνο που βρίζω. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να τρώω τέτοιο bullying. Δεν ξέρω πως να το πω τώρα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, γι’ αυτό αντέδρασα έτσι. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Θέλω να σας πω ότι δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στην Αρχή, η δικαιοσύνη θα δώσει δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάποια παραπτώματα, δεν έχουμε κάνει κάτι και τα υπόλοιπα αναμένονται».

«Το βίντεο το τραβήξατε εσείς, άρα κι εσείς ήσασταν στην παρέα που γελούσε με εκείνον που κλώτσησε τη γατούλα», απάντησε σε αυστηρό τόνο ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θα σας τα πω όλα με τον δικηγόρο μου. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν διέπραξα εγώ την πράξη και ζητώ συγνώμη για το βίντεο που ανέβασα. Ήμουν και δεν ήμουν στην συγκεκριμένη παρέα. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω, η δικαιοσύνη θα μας κρίνει», κατέληξε ο 30χρονος.

Την ίδια ώρα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος καλείται να δώσει εξηγήσεις και για τα κουτάβια ράτσας Pitbull που έχει στην κατοχή του, καθώς έγινε λόγος για παράνομη εκτροφή. Ο Καραμανώλης, μάλιστα, αρνήθηκε πως είναι δικός του ο σκύλος -της ίδιας ράτσας- που είχε βαφτεί με πράσινο χρώμα και ο οποίος αναρτήθηκε στο προφίλ του ιδίου στο instagram.

Λίγο αργότερα, ανέλαβε ο δικηγόρος του, Ιάσων Οικονόμου, να δώσει εξηγήσεις:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.