Παιδοβιαστές στον Κολωνό | Αυτοί είναι οι 2 άνδρες που κατηγορούνται - Η λίστα με τα 213 ονόματα που κάλεσαν για να βιάσουν τη 12χρονη (Pics)

Απολύθηκε από το «Βήμα»: H οργισμένη ανάρτηση του δημοσιογράφου γιου του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου μετά την απόλυσή του (Pic)

Όσα έγραψε στο facebook.

Απολύθηκε από το «Βήμα» ο Βασίλης Μίχος, γιος του συλληφθέντος Ηλία Μίχου για την υπόθεση του Κολωνού. Ο Βασίλης Μίχος εργαζόταν ως διπλωματικός συντάκτης στην ιστορική εφημερίδα αλλά έχασε τη δουλειά του μετά τις αποκαλύψεις για τις πράξεις του πατέρα του που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Βασίλης Μίχος χαρακτηρίζει «κτηνώδεις» τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας του. Παράλληλα διερωτάται αν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη διαμαρτυρόμενος για την απόλυσή του από το «Βήμα».

Ο δημοσιογράφος και γιος του Ηλία Μίχου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».


Θυμίζουμε ότι για την σοκαριστική υπόθεση του Κολωνού έχουν προφυλακιστεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης. Έχουν συλληφθεί ακόμη οι γονείς του 12χρονου κοριτσιού ενώ αναμένονται αρκετά ακόμη εντάλματα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.