Μίλησαν οι κάμερες οίκου ανοχής: Καλλιτέχνες, ηθοποιοί και πολιτικοί «πελάτες» της 12χρονης από τον Κολωνό (Vid)

Μίλησαν οι κάμερες οίκου ανοχής: Καλλιτέχνες, ηθοποιοί και πολιτικοί «πελάτες» της 12χρονης από τον Κολωνό (Vid)

Νέα στοιχεία στο φως.

Εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες για τον Ηλία Μίχο έκανε δημοσίως η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη. Η γυναίκα συστήθηκε ως «πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούρια» έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του ανακριτή. Οι δύο άνδρες θα απολογηθούν για την υπόθεση σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τρεις δικηγόροι που ορίσθηκαν να τους αναλάβουν παραιτήθηκαν κι έτσι θα μείνουν χωρίς εκπροσώπηση. Αμφότεροι θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής, που σημαίνει ότι δεν θα δώσουν κάποιο στοιχείο για την υπόθεση αλλά μία τυπική απολογία.

«Ο 53χρονος ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και έφερνε και την 12χρονη μαζί του. Την έφερνε για να πάει με πελάτες και μάλιστα με επώνυμους πελάτες. Αυτό γινόταν επί δύο ολόκληρους μήνες, πριν από ένα τρίμηνο περίπου», είπε η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη έξω από τα δικαστήρια.


Η ίδια ρωτήθηκε πώς επέτρεπε να συμβαίνει αυτό αφού το κορίτσι ήταν ανήλικo. Όπως απάντησε δεν ήξερε κάτι αφού δεν βρισκόταν εκεί. «Δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Εγώ δεν το ήξερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Η ίδια μάλιστα, κρατούσε ένα στικάκι, κι ανέφερε πως στον οίκο ανοχής που διατηρεί έχει κάμερες, και έχει βιντεοσκοπήσει τον κατηγορούμενο με το 12χρονο κορίτσι, που φαίνεται ξεκάθαρα. Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι άφησε τα στοιχεία της στην ανακρίτρια προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί της και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τη φρικιαστική υπόθεση.

«Δεν έκανε κανείς καταγγελία, γιατί φοβούνταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά… και κάτι τσιγγανάκια, κάτι παιδιά από τον Κολωνό…», είπε και συνέχισε κάνοντας λόγο για επώνυμους πελάτες, καλλιτέχνες, ηθοποιούς και πολιτικούς. «Έχω κάμερες και προτζέκτορα στο studio. Έχω καταγεγραμμένο τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα». Τόνισε, μάλιστα, πως «θα βγάλει κι άλλα στη φόρα».

Αναλυτικά όσα είπε:


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.