Φωτογραφίες - ντοκουμέντo από το προφίλ της 12χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Φωτογραφίες – ντοκουμέντo από το προφίλ της 12χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα πανάκριβα κινητά και τα πακέτα με τα 50ευρα.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κολωνού. Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης έχουν προφυλακιστεί για τον βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού.

Στον 53χρονο, μάλιστα, απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για μαστροπεία. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί η μητέρα του κοριτσιού, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία αλλά και ο πατέρας του για κατοχή ναρκωτικών.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά από SMS στο κινητό του κοριτσιού που έγιναν αντιληπτά από τη θεία του.

Στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν εικόνες από τις φωτογραφίες που αναρτούσε η 12χρονη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το κορίτσι είχε στο προφίλ του φωτογραφίες με πακέτα από 50ευρα ενώ πόζαρε και με πανάκριβα κινητά.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του βίντεο αναφέρθηκε στις ευθύνες των γονιών. Όπως είπε, δεν γίνεται να μην ήξεραν τι φωτογραφίες ανέβαζε η κόρη τους στα κοινωνικά δίκτυα.

«Είναι τα κινητά που κρατάει η Γενική Διεύθυνση και ξεψαχνίζει από τα οποία έκλεινε τα ραντεβού η 11χρονη. Είναι και άλλες φωτογραφίες, κάμπριο αυτοκίνητα, μηχανές, βάψιμο και μακιγιάζ σαν να είναι 25χρονη και φίλτρα για να μεγαλώνουμε την ηλικία μας και μια μάνα βλέπει αυτά τα πράγματα και δεν υποψιάζεται τίποτα;» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.