Σε ρόλο Κουτσόπουλου ο Γιώργος Παπανδρεου: Κριτής σε ξένο τηλεοπτικό μαγειρικό διαγωνισμό (Pics)

Σε ρόλο Κουτσόπουλου ο Γιώργος Παπανδρεου: Κριτής σε ξένο τηλεοπτικό μαγειρικό διαγωνισμό (Pics)

Βρήκε ευκαιρία να διαφημίσει την Αχαΐα στο εξωτερικό.

Μπορεί να μη βρίσκεται στο καθημερινό πολιτικό προσκήνιο παρότι διανύουμε τη δεύτερη προεκλογική περίοδο, παρόλα αυτά ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες πολιτικές περσόνες σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και όταν πρόκειται να αναγνωριστεί από το συνεργείο μίας ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής.

Αυτό έγινε πρόσφατα όταν υπήρξε συνάντηση του στη Μαρίνα της Πάτρας με στελέχη της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής «The Best in the World», τα οποία του ζήτησαν να γίνει guest κριτής σε διαγωνισμό μαγειρικής μαζί με δύο νεαρά παιδιά.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορούσε να αρνηθεί, ανεβάζοντας μάλιστα το βίντεο της εκπομπής και τονίζοντας ότι του δόθηκε έτσι μία μοναδική ευκαιρία να προωθήσει όλο τον νομό τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, σε μια μεγάλη αγορά όπως είναι αυτή του Ισραήλ.

«Μια αναπάντεχη συνάντηση στην Μαρίνα της Πάτρας με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής “The Best in the World” που μου ζήτησαν να συμμετάσχω σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής, μαζί με δύο νέα παιδιά από την Πάτρα, την Καλομοίρα και τον Δημήτρη, μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσω την πόλη μας και ολόκληρο τον νομό, ως τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, σε μια μεγάλη αγορά όπως είναι αυτή του Ισραήλ.
Η Αχαΐα, όπως κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτές και να επενδύσουμε στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.