«Δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ο δράστης»: Το μοιραίο λάθος της ΕΛΑΣ που βάζει πολύ δύσκολα στην υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη (Pic)

«Δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ο δράστης»: Το μοιραίο λάθος της ΕΛΑΣ που βάζει πολύ δύσκολα στην υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη (Pic)

Φαίνεται πως η ταυτοποίηση είναι κάτι πολύ δύσκολο πλέον…

Κάθε μέρα που περνάει γίνονται όλο και πιο εμφανείς οι λάθος κινήσεις της ΕΛΑΣ, οι παραλήψεις, οι κακές εκτιμήσεις και οι αποφάσεις της πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια των Κροατών νεοναζί χουλιγκάνων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και των τραυματισμό πολλών άλλων.

Από την πρώτη στιγμή δημοσιεύματα αναδεικνύουν τη στάση που κράτησε η ελληνική αστυνομία, παρότι είχε ειδοποιηθεί από ομόλογούς της των άλλων χωρών που διέσχισε το κονβόι των Κροατών. Εξάλλου βίντεο που προβλήθηκε αποκλειστικά στο δελτίο του Star δείχνει 7 αστυνομικούς να ακολουθούν το τάγμα εφόδου λίγα λεπτά πριν το σημείο της συμπλοκής να παρακολουθούν διακριτικά τους χούλιγκανς χωρίς να επεμβαίνουν.

Το etradio.gr έγραψε στο Twitter για τα λάθη και τους ερασιτεχνισμούς της ΕΛΑΣ ακόμα και μετά τη δολοφονία του Μιχάλη, μη καταφέρνοντας να κάνει και τα στοιχειώδη στην εξασφάλιση της προστασίας του χώρου του εγκλήματος μέχρι να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία και το γενετικό υλικό:

«Πρώτα έπλυναν με πιεστικό τη γέφυρα στην οποία έγινε η #δολοφονια (φωτογραφία Γιάννης Κέμμος, 08:34 το πρωί) και ύστερα απέκλεισαν την περιοχή (στις 13:00) αναζητώντας στοιχεία!
Συγγνώμη, δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστοι. Ούτε καν Netflix δεν βλέπουν; Μιλάμε για απίστευτο μπάχαλο. Επιτελικό. Η δικογραφία για τη #νεαφιλαδελφεια, όπως γράφει το Documento, δεν περιέχει ευρήματα DNA οπότε δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ο δράστης για τη #δολοφονια του Μιχάλη».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.