«Αυτός είναι ο ρόλος της αστυνομίας»: Το σχόλιο Βαξεβάνη για τη δολοφονία του 29χρονου ΑΕΚτζή που έγινε viral (Pic)

«Αυτός είναι ο ρόλος της αστυνομίας»: Το σχόλιο Βαξεβάνη για τη δολοφονία του 29χρονου ΑΕΚτζή που έγινε viral (Pic)

Ποιες οι ευθύνες της ΕΛΑΣ.

Τις ευθύνες της ελληνικής αστυνομίας και τον ρόλο της στα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ομάδα εκατοντάδων Κροατών χούλιγκανς που ταξίδεψαν 1500 χιλιόμετρα για να φτάσουν οπλισμένοι έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και να σκοτώσουν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή, σχολίασε από τον λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης.

Θυμίζουμε ότι οι νεοναζί οργανωμένοι οπαδοί δε σταματήθηκαν για έλεγχο σε κανένα σημείο από τη στιγμή που πέρασαν τα σύνορα της Ελλάδας από την Αλβανία ενώ ακόμα και μετά από εκατοντάδες αναρτήσεις στα social media που τους έδειχναν να κυκλοφορούν σε κομβόι και αργότερα οπλισμένους στον ηλεκτρικό, δεν υπήρξε επέμβαση από κανένα τμήμα της ΕΛΑΣ.

Εξάλλου η ΕΛΑΣ είχε ειδοποιηθεί από την Ιντερπόλ του Μαυροβουνίου τουλάχιστον 13 ώρες πριν το κομβόι φτάσει στην Αθήνα, με την ΕΛΑΣ να ανακοινώνει ότι υπήρξε διακριτική παρακολούθηση των Κροατών.

 Ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε με δηκτικό τρόπο στο Twitter:

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι ο στόχος και η οργάνωση της Αστυνομίας σχετίζεται με καταστολή. Όταν πρόκειται για κοινωνικές διαμαρτυρίες είναι παρούσα με τα πιο σύγχρονα επιθετικά μέσα. Όταν πρόκειται για #Greekmafia,οργανωμένο έγκλημα και ναζί τότε τους ψάχνουμε #ΑΕΚ

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.