Η πιο μεγάλη μάχη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Γιώργου Αυτιά

Η πιο μεγάλη μάχη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Γιώργου Αυτιά

Τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Μία σοβαρή περιπέτεια υγείας αντιμετώπισε πρόσφατα ο Γιώργος Αυτιάς, η οποία τον οδήγησε στο χειρουργείο αμέσως μετά το κλείσιμο της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, τον Ιούλιο.

Και μπορεί κανείς να μην είχε ενημερωθεί για όσα συνέβαιναν στον γνωστό δημοσιογράφο, η επιστροφή του στον αέρα του ΣΚΑΪ, όμως, συνοδεύτηκε με μία από καρδιάς εξομολόγηση του ιδίου στον αέρα της εκπομπής του.

«Εγώ θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θωμά Αρβανιτάκη, έναν εξαιρετικό γιατρό. Την επομένη που κλείσαμε την εκπομπή, έπρεπε να μπω στο χειρουργείο. Τα καταφέραμε. Δύσκολο το καλοκαίρι, πάνω από όλα η υγεία, να ακούτε τον γιατρό και να κάνετε εξετάσεις. Όλα θα πάνε καλά. Μπροστά στα προβλήματα της υγείας να χαμογελάτε και να κρατάτε την πίστη σας και την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Όπως λέει η κ. Παγώνη, η τελευταία ελπίδα πριν από τον Θεό είναι ο γιατρός. Και δημοσίως ευχαριστώ αυτόν τον άνθρωπο», είπε και συνέχισε:

«Αυτή είναι η σημαία μας, αυτή είναι η δύναμη της πίστης μας και κανείς δεν θα μας εμποδίσει να στηρίζουμε τα ελληνικά χρώματα. Αυτό είναι το γαλάζιο και το λευκό. Είναι η πατρίδα, είναι η θάλασσα, είναι ο αέρας της, είναι οι άνθρωποί της. Αυτοί που επιτελούν το καθήκον τους.

Είναι όλα αυτά που στριφογυρίζουν στη σκέψη μας κάποιες δύσκολες στιγμές, όταν λες ότι τώρα πρέπει να νικήσω τη δυσκολία, ότι τώρα πρέπει να βγω νικητής και αυτό το βλέπεις στο χαμόγελο του ανθρώπου που σε βοήθησε να βγεις από τη δυσκολία. Γι’ αυτό κρατήστε όση δύναμη έχετε. Κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει από τα όνειρά σας, κανείς δεν μπορεί να σας κόψει τον δρόμο της ελπίδας, τον δρόμο της δύναμης».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.