«Κάνε μου μήνυση!»: Στα άκρα η Έλενα Ακρίτα με τον Βελόπουλο - Η ανάρτηση που έγινε viral σε δευτερόλεπτα (Pic)

«Κάνε μου μήνυση!»: Στα άκρα η Έλενα Ακρίτα με τον Βελόπουλο – Η ανάρτηση που έγινε viral σε δευτερόλεπτα (Pic)

Oι αναρτήσεις που ξεσήκωσαν αντιδράσεις από τις δύο πλευρές.

Πυρά κατά του βουλευτή Έβρου της Ελληνικής Λύσης, Πάρη Παπαδάκη, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα με αφορμή αναρτήσεις του πρώτου για κάλεσμα πολιτών στον Έβρο εναντίον μεταναστών που παρενοχλούσαν τους πιλότους των πυροσβεστικών κατά τη διάρκεια των προσπαθειών κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Αλεξανδρούπολη.

Στις δύο αναρτήσεις της η Έλενα Ακρίτα ζητάει από τον συνάδελφό της της Ελληνικής Λύσης να της κάνει μήνυση, το ίδιο και στον αρχηγό του κόμματός του Κυριάκο Βελόπουλο, με την ίδια να δηλώνει ότι θα ζητήσει άρση της βουλευτικής της ασυλίας για να τους αντιμετωπίσει στα δικαστήρια.

«Ως βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ?? έχω να πω τα εξής. Η επίθεση που μού κάνουν σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο βουλευτής του Πάρης Παπαδάκης αποδεικνύουν ότι είμαι στο σωστό δρόμο απέναντι στους ακροδεξιούς που παρακινούν πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
?? Κύριοι αν δεν σάς αρέσουν αυτά που γράφω, κάντε μου μήνυση. Σήμερα. Δεσμεύομαι ότι θα ζητήσω άρση της βουλευτικής μου ασυλίας για να τα πούμε στα δικαστήρια».

«Κάνε μου μήνυση. Άντε ντε. Από το πρωί σε προκαλώ και σένα και τον αρχηγό σου. Κάνε μου μήνυση κι εγώ θα ζητήσω άρση της βουλευτικής μου ασυλίας.
Μην το αμελήσεις ε; Έχουμε κι άλλες δουλίτσες να κάνουμε κι άλλες πισίνες να λιαστούμε.
Υ. Γ. Ευτυχώς αυτός και οι όμοιοι του δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του περήφανου λαού του Έβρου. Ευτυχώς για τη Δημοκρατία μας».

Ο βουλευτής Πάρης Παπαδάκης είχε γράψει χτες για της Έλενα Ακρίτα και τις κατηγορίες που του απέδωσε:

«Η Έλενα Ακρίτα είναι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και έγραψε σε λογαριασμό της ότι είμαι υποκινητής βίας επειδή κάλεσα τον Σύλλογο Αινήσιο Δέλτα να είναι σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά.. δηλ.όπως το 2020 με περιπόλους νόμιμα στο Δέλτα Έβρου όπου μας είχαν συγχαρεί τότε ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί στο συνοριακό τμήμα Φερών..
Λοιπόν κ. Ακρίτα απο το Σάββατο μέχρι σήμερα εγώ ο υποκινητής βίας μαζί με άλλους 1. σώσαμε στο παρά 5 στον Άβαντα τον παππού στην φώτο ο οποίος δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι του και λιποθύμησε στην αγκαλιά μας, 2. Βοήθησα εκεί που επιχειρούν οι πυροσβέστες χωρίς γραβάτες και κοστούμια βάζοντας κολύριο στα μάτια χωρίς να μπορώ να πάρω ανάσες πολλές φορές, 3. Έσβησα φωτιά σε αυλές σπιτιών για να μην γίνουν παρανάλωμα, 4. Σώσαμε σήμερα στην Μάκρη 2 ηλικιωμένους που ήταν ανάπηροι και δεν μπορούσαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ το χωριό θεωρούνταν εκκενωμένο από εχθές..
Για πες μου τώρα εσύ απο το Σάββατο μέχρι σήμερα σε ποιά πισίνα λιάζεσαι και σαν καλή σεναριογράφος και συγγραφέας που είσαι διαδίδεις ψέματα για κομματικό και μόνο όφελος;;»

 

H αρχική ανάρτηση που ξεσήκωσε αντιδράσεις, όχι μόνο από την Έλενα Ακρίτα, ανέφερε:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.