«Ναι ή όχι; Πείτε μου»: Ένταση on air μεταξύ Νίκο Ευαγγελάτου και Κασσελάκη (Vid)

«Ναι ή όχι; Πείτε μου»: Ένταση on air μεταξύ Νίκο Ευαγγελάτου και Κασσελάκη (Vid)

Στον αέρα του Live News.

Φανερά δυσαρεστημένος εμφανίστηκε με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον αέρα του «Live News», όταν η συζήτηση πήγε στην πολυσυζητημένη εμπλοκή της οικογένειάς του με το παραδικαστικό κύκλωμα λόγω της οποίας έχασαν όλη τους την περιουσία.

«Ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε πολλά χρόνια με αυτήν την υπόθεση, πλέον έχει απαλλαγεί πλήρως. Ήμουν μικρός όταν έφυγε γι’ αυτούς τους λόγους και δεν γνωρίζω πολύ καλά. Αλλά ξέρετε το παραδικαστικό κύκλωμα. Ξέρω πως υπήρχε εξωδικαστικός συμβιβασμός επειδή απέσυρε τις μηνύσεις ο αντίδικος. Ο πατέρας μου εμπλέκεται σε ένα σύστημα μεταξύ δικαστικών και δικηγόρων και εγώ παραμένω πολύ περήφανος γι’ αυτόν. Αντί να ασχολείστε με το τι γίνεται στην Ελλάδα, όπου ο πρωθυπουργός δεν έχει έρθει εδώ, ασχολείστε με κάτι αφορούσε τον πατέρα μου. Υπήρξε ένα παραδικαστικό κύκλωμα που κατέστρεψε ζωές. Δεν μπορεί ένας επιχειρηματίας να βρει το δίκιο του χωρίς κονέ στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.


Τα πνεύματα, όμως, δεν άργησαν να οξυνθούν, όταν ο δημοσιογράφος επέμεινε να ρωτά λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Κασσελάκη να εκνευρίζεται on air θεωρώντας πως είναι ο μοναδικός πολιτικός αυτή τη στιγμή που ρωτάται τόσο έντονα για την προσωπική του ζωή και όχι για τα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.
Κάπως έτσι, κατέστη σαφές από τα λεγόμενά του, πως προσβλήθηκε από την επιμονή του Ευαγγελάτου, θεωρώντας πως δέχεται πυρά για συγκεκριμένους λόγους.

«Κύριε Ευαγγελάτο, έχω καμία κατηγορία εναντίον του ονόματός μου;», ρώτησε τον παρουσιαστή του «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο να απαντά: «Δεν το γνωρίζω να έχετε καμία κατηγορία εγώ προσωπικά, κ. Κασσελάκη».

«Δεν έχω! Κάντε έρευνα και ελάτε να μου μιλήσετε λοιπόν!», συνέχισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να αναρτήσει στο Twitter το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.