Επεισόδιο στις φυλακές Τρίπολης με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

«Οδηγός ταξί ο Πέτρος Φιλιππίδης»: Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου (Vid)

Φανερά εκνευρισμένη on camera.

Την Ελπίδα Νίνου συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η ρεπόρτερ Μαρία Βλάχου, σε μια προσπάθεια δηλώσεων για το ρεπορτάζ που θέλει τον Πέτρο Φιλιππίδη να αναζητά νέα δουλειά προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Όπως έγινε νωρίτερα σήμερα γνωστό, ο ηθοποιός φέρεται να σκέφτεται σοβαρά είτε να αποκτήσει άδεια ταξί προκειμένου να εργαστεί ως οδηγός είτε να ανοίξει ένα καφενείο στον τόπο καταγωγής του, τα Γιάννενα. Η σύζυγός του ωστόσο, αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή δήλωση, ενώ κατέστη σαφές πως ενοχλήθηκε πολύ από τις συνεχείς και επίμονες ερωτήσεις της ρεπόρτερ του ALPHA.

«Κυρία Νίνου καλημέρα, θα μας πείτε δυο λόγια; Τι κάνετε; Πώς είστε; Πώς είναι ο κύριος Φιλιππίδης; Θα μας πείτε δυο λόγια; Θα μας πείτε μόνο πώς είναι ο κ. Φιλιππίδης στην υγεία του; Είναι καλά; Αναζητά εργασία; Πώς πορεύεστε οικονομικά; Έχουμε ακούσει πως αναζητά οποιαδήποτε εργασία. Θα μας πείτε μόνο αν είστε καλά; Είναι καλά ο κ. Φιλιππίδης; Δεν θέλετε να μιλήσετε και να μου πείτε έστω αν είναι καλά; Μόνο δύο λόγια να μας πείτε. Δεν θέλετε, ευχαριστώ», ακούγεται να λέει η ρεπόρτερ.

O Πέτρος Φιλιππίδης στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε θέατρο μετά την αποφυλάκισή του – Αποχώρησε πριν την παράσταση (Pics)

Η ελπίδα Νίνου, από τη μεριά της, αρκέστηκε να πει ένα «Καλημέρα», να κοντοσταθεί και να δείξει την ενόχλησή της για όλο αυτό.

Δείτε την αντίδρασή της στον καταιγισμό ερωτήσεων που δέχτηκε:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.