Δύσκολες ώρες για τον Αίαντα Μανθόπουλο - Εσπευσμένα στην εντατική ο ηθοποιός

Δύσκολες ώρες για τον Αίαντα Μανθόπουλο – Εσπευσμένα στην εντατική ο ηθοποιός

Είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και αρκετά χρόνια.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο ηθοποιός Αία Μανθόπουλος, ύστερα από μία έντονη αδιαθεσία.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία και άρχισε να μην αισθάνεται καλά, με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να τον μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με  ρεπορτάζ του Μιχάλη Πρέκα για την ιστοσελίδα ontime24.gr, o ηθοποιός δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας, ωστόσο μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη ούτε για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Μερικά λεπτά πριν, το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα έδωσε νέα στοιχεία σχετικά με την κατάσταση του ηθοποιού.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, η επί 7 χρόνια σύντροφος του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταμοπούλου, αποκάλυψε πως ο Μανθόπουλος μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, ωστόσο πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή και οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι.

Σημειώνεται πως ο Αίας Μανθόπουλος έχει εδώ και αρκετά χρόνια αποσυρθεί από την τηλεόραση και πλέον ασχολείται με τον τουρισμό στη Βουλγαρία, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.