Θρίλερ με τον υποτιθέμενο θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου: To τηλεοπτικό λάθος και η κατάσταση της υγείας του (Vid)

Θρίλερ με τον υποτιθέμενο θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου: To τηλεοπτικό λάθος και η κατάσταση της υγείας του (Vid)

Τι ισχύει με τον γνωστό ηθοποιό.

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια και οι οικείοι του του γνωστού ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, αφού το μεσημέρι της Παρασκευής μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι μετέδωσε ψευδώς πως ο ηθοποιός πέθανε.

Το γεγονός, όπως είναι λογικό, δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων, καθώς πράγματι η κατάσταση του ηθοποιού είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο διαψεύστηκε μερικές ώρες αργότερα ο υποτιθέμενος θάνατός του.

Αμέσως, ο καλός φίλος του Αίαντα Μανθόπουλου και επίσης ηθοποιός, Ιάκωβος Μυλωνάς έσπευσε να διαψεύσει την είδηση, αποσαφηνίζοντας ωστόσο πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Συγκεκριμένα ο Ιάκωβος Μυλωνάς είπε:

«Λοιπόν, για να τελειώνει η παραφιλολογία και η διασπορά ψευδών ειδήσεων ο Αίας Μανθόπουλος είναι ακόμα ζωντανός. Είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, αλλά δεν πέθανε. Σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή εμείς οι φίλοι του και συνεργάτες του ευχόμαστε με όλο μας το είναι να κερδίσει την τόσο άνιση μάχη με το θάνατο. Μόλις μάθω κάτι νέο θα επανέλθω με νέα δημοσίευση. Ελπίζω να είναι καλά τα νέα και όχι θλιβερά».

Δείτε τη δημοσίευση του Ιάκωβου Μυλωνά στο Instagram:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.