Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της Σαμπρίνας, Παναγιώτης Λιαδέλης, μαζί με τον γιο τους - Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας (Vid)

Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της Σαμπρίνας, Παναγιώτης Λιαδέλης, μαζί με τον γιο τους – Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας (Vid)

Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν.

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του συνελήφθησαν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στον Βόλο, όπου διατηρούν νυχτερινό μαγαζί, ύστερα από πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από το μπαρ τους. Η σύλληψή τους ήρθε λίγο μετά τους πυροβολισμούς, ως υπεύθυνοι του μπαρ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής είχαν έναν λεκτικό καβγά με έναν άλλο θαμώνα αλλά και έναν εκ των υπαλλήλων του νυχτερινού κέντρου και ύστερα αποχώρησαν. Λίγο αργότερα επέστρεψαν και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου, σκορπίζοντας τον πανικό στους θαμώνες του μπαρ και τους περαστικούς. Ακολούθησε ο ξυλοδαρμός τους με κλοτσιές και μπουνιές από πέντε υπαλλήλους, αλλά και τον πρώην καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Λιαδέλη, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο του εργάζεται στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Η μητέρα του 19χρονου και πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Λιαδέλη, είναι η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, η οποία μίλησε, για την αναστάτωση που έζησε, στο Live News ελάχιστη ώρα μετά την πληροφόρησή της για τη σύλληψη του γιου της.

«Κάποιοι πυροβολούσαν, κάποιοι που ήταν μεθυσμένοι, δεν ξέρω τί ήταν αυτοί. Κάλεσαν την αστυνομία, προσπαθούσαν να τους εντοπίσουν και κάλεσαν τη αστυνομία.

Μίλησα με το παιδί. Καλά είναι. Από ότι μου είπε και ο δικηγόρος του, κάποιοι πυροβολούσαν έξω από το club και τρόμαξε ο κόσμος, έπεσαν κάτω, τρόμαξαν και ήθελαν να τους εντοπίσουν. Κάλεσαν την αστυνομία, αυτό ξέρω» ανέφερε η Σαμπρίνα στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο δικηγόρος Γιάννης Καραγκιώζος μιλώντας στα μίντια υποστήριξε ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας αρνείται όλες τις εις βάρος του κατηγορίες: «Ο κύριος Λιαδέλης αρνείται όλες τις αποδιδόμενες εις βάρος του κατηγορίες. Έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι αλήθεια πως στην όλη διαδικασία έχει συλληφθεί και ο γιος του αν και δεν είχε καμία συμμετοχή. Απλά συνέπεσε να είναι παρών στο περιστατικό. Σήμερα πέρασαν από τον Εισαγγελέα κι έχουν πάρει προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη. Ετοιμάζουμε τα υπομνήματα και έχουμε στην κατοχή μας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για όσα υποστηρίζουμε».


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.