Επιβεβαιώνεται ο χωρισμός πρίγκιπα Harry - Meghan Markle: Οι 3 λόγοι που οδηγούν το royal ζευγάρι στο διαζύγιο

Διαζύγιο-βόμβα για πρίγκιπα Harry και Meghan Markle;

Oι διαφορές στα θέλω του ζευγαριού που οδηγούν στο φινάλε.

Τα σύννεφα πάνω από το σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δε λένε να εξαφανιστούν, ακόμα και ένα χρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας της Αγγλίας, ένα γεγονός που θεωρητικά θα έπρεπε να δώσει ένα τέλος στην κόντρα του υιού του βασιλιά, πλέον, Κάρολου με το παλάτι. Και αυτό γιατί τα προβλήματα πια φαίνεται ότι είναι ανάμεσα στο ζευγάρι.

Μία ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό WOMAN και οι δυο τους έχουν πλέον άλλες προτεραιότητες και η μεγάλη αντίθεση των προτεραιοτήτων αυτών οδηγεί στο χάσμα των σχέσεών τους.

Ο πρίγκιπας θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και τα δύο παιδιά και θα σκεφτόταν ακόμα και ένα τρίο παιδί, υπό προϋποθέσεις. Από την άλλη πλευρά η πρώην ηθοποιός εστιάζει κυρίως στην καριέρα της και στο πώς θα ισχυροποιήσει το όνομά της στους χώρους που κινείται επαγγελματικά με σκοπό να αυξήσει τα κέρδη της.

«Επικρατεί η αίσθηση ότι ο Χάρι θέλει να επικεντρωθεί στη φιλανθρωπική εργασία και την οικογένειά του, ενώ η Μέγκαν είναι πολύ πιο συγκεντρωμένη στο να προωθήσει το brand της», εξήγησε η πηγή στο περιοδικό, το οποίο είχε πρώτη είδηση στο εξώφυλλό του το ζευγάρι.

Η Μέγκαν ψάχνει την ευκαιρία της στον χώρο της μόδας, με σκοπό να δημιουργήσει ρούχα με την υπογραφή της, ακόμα και η επιστροφή της στην υποκριτική θα ήταν ένα ρεαλιστικό σενάριο, ειδικά μετά την ανακωχή που φαίνεται να υπάρχει στην κόντρα της με το παλάτι

Διαζύγιο-βόμβα για πρίγκιπα Harry και Meghan Markle;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.