«Θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα, θα σκοτώσω αστυνομικούς και κάθε Έλληνα μπροστά μου»: Ταυτοποιήθηκε ο Ρομά που απειλεί με δολοφονίες (Vid)

«Θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα, θα σκοτώσω αστυνομικούς και κάθε Έλληνα μπροστά μου»: Ταυτοποιήθηκε ο Ρομά που απειλεί με δολοφονίες (Vid)

«Όταν γίνει πόλεμος, οι γύφτοι θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας».

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που αναρτήθηκε αρχικά στο TikTok με πρωταγωνιστή έναν νεαρό Ρομά που δηλώνει εχθρός της Ελλάδας και απειλεί να σκοτώσει αστυνομικούς αλλά και… όποιον Έλληνα βρει μπροστά του σε περίπτωση πολέμου.

Αφορμή στάθηκε ο θάνατος του 17χρονου Ρομά από το χέρι αστυνομικού στη Θήβα, με τον ίδιο ωστόσο να προχωρά σε προκλητικότατες και άκρως ανησυχητικές δηλώσεις που οδήγησαν στην άμεση αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. μετά από εκατοντάδες καταγγελίες στα social media – και όχι μόνο.

«Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι. Και επειδή ήτανε Ρομά όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος -που εύχομαι να γίνει πόλεμος- θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό, τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα. Γ@μιέται ο κράτος ο ελληνικός, γ@μιέται η ελληνική αστυνομία. Γ@μιέστε όλοι. Πουτ@νες, δολοφόνοι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξοργιστικό βίντεο.

Το θέμα πήρε αμέσως τεράστια έκταση, με τον εμπλεκόμενο να προχωρά σε διαγραφή του επίμαχου βίντεο, να μην γλιτώνει ωστόσο από τα »«δίχτυα» της ελληνικής αστυνομίας η οποία κατάφερε να τον ταυτοποιήσει.

Σε βάρος του διενεργείται σχετική έρευνα.

Αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.