Έκτακτο: Συνελήφθη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

«Γι’ αυτό ανέβαζα τα βίντεο»: Όσα υποστήριξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην απολογία του μπροστά στο πρώτο θύμα του (Vid)

Τι υποστήριξε ο συνήγορος του στη δίκη.

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται ότι διέρρευσε βίντεο σε σάιτ με ερασιτεχνικό ενήλικο περιεχόμενο της 31χρονης πρώην συντρόφου του, τον Φεβρουάριο του 2022.

Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα ξεκίνησε με μία συγγνώμη στο θύμα τη δίκη, η οποία έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ύστερα από αίτημα της συνηγόρου του θύματος, λόγω του ευαίσθητου περιεχομένου των καταθέσεων και για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του θύματος .

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος υπεράσπισής του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αποδέχεται την πράξη του. Όμως πρόσθεσε ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στο θύμα. Παράλληλα υποστήριξε ότι ό,τι έκανε είναι αποτέλεσμα ενός «πάθος» του κατηγορούμενου, προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι κατηγορούμενος για τη διαρροή βίντεο με 31χρονη πρώην σύντροφό του τον Φεβρουάριο του 2022. Η δίκη του πρώην παρουσιαστή ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.

Η δίκη του πρώην παρουσιαστή διακόπηκε για την ερχόμενη Δευτέρα μετά την απολογία του κατηγορούμενου. Σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις, σε βαθμό κακουργήματος, με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.