Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης

Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης

Κρίθηκε πως διέπραξε κακούργημα.

Δεκτή έγινε η πρόταση της εισαγγελέως για μετατροπή της ποινής από πλημμέλημα σε κακούργημα για την υπόθεση του revenge porn με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και πρώην σύντροφό του.

Η δίκη του πρώην συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο να κατηγορείται «για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση».

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως και αποφασίζοντας ποινή 5 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα και εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, αλλά στην περίπτωση που ο παρουσιαστής στην έφεση καταδικαστεί και πάλι, μιλάμε πλέον για ποινή κάθειρξης. Έτσι, αναγκαστικά θα εκτίσει την ποινή του εντός φυλακής.

Τα ελαφρυντικά «λευκού ποινικού μητρώου» και «ειλικρινούς μεταμέλειας» που ζήτησαν οι δικηγόροι του, δεν αναγνωρίστηκαν από την έδρα.

Ο πρώην παρουσιαστής αποδέχτηκε την ειδεχθή πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα και κάνοντας λόγο για «πάθος» που οφείλεται σε διαπιστωμένη ψυχική νόσο.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις διαρροής προσωπικού υλικού σε βάρος του, καθώς η υπόθεση που εκδικάστηκε αφορά στην πρώτη καταγγέλλουσα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.