Συνέντευξη-βόμβα ετοιμάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης - Πότε θα τη δούμε τηλεοπτικά

Ανένδοτος πριν την αθώωσή του: Τεράστιο «όχι» Πέτρου Φιλιππίδη…

Τι πραγματικά ισχύει σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένος ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος για να σχολιάσει και να δώσει από νομικής πλευράς τοις ποινές γύρω από τις κακοποιήσεις των ζώων, με αφορμή το έγκλημα στην Αράχοβα με θύμα ένα χάσκι, τον μικρό Όλιβερ.

Με αφορμή την παρουσία του στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε το δικό του ρεπορτάζ γύρω από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος σύμφωνα με τον παρουσιαστεί έχει δεχτεί τρεις προτάσεις για να επιστρέψει θεατρικά φέτος τον χειμώνα. Ο ηθοποιός που κρίθηκε ομόφωνα ένοχος σε πρώτο βαθμό για τις απόπειρες βιασμού σε δύο γυναίκες και αθωώθηκε για τον βιασμό της τρίτης καταγγέλλουσας, έχει αρνηθεί τις εν λόγω προτάσεις όπως ανέφεραν οι πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αρκέστηκε να σχολιάσει στο Πρωινό:

«Δε θέλω να σχολιάσω το ρεπορτάζ που έχεις κάνει. Συνήθως τα ρεπορτάζ τα δικά σου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πρέπει να επισημάνω ότι ο καλλιτεχνικός λώρος ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και στους πολίτες αυτής της χώρας δεν έχει διαλυθεί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, έχω μια εντολή».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.