Νίκος Φλωρινιώτης: Το ασυγχώρητο σφάλμα που έκανε την κατάστασή του μη αναστρέψιμη

Νίκος Φλωρινιώτης: Το ασυγχώρητο σφάλμα που έκανε την κατάστασή του μη αναστρέψιμη

Τι εξηγούν οι γιατροί για τον καρκίνο που αντιμετώπισε ο τραγουδιστής.

Μία ελιά που μάτωνε και τα λάθη γιατρών που δεν της έκαναν ποτέ βιοψία μετά την αφαίρεσή της, ήταν όπως φαίνεται η αρχική αιτία που οδήγησε τελικά στον θάνατο τον 39χρονο τραγουδιστή Νίκο Φλωρινιώτη μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο αδελφός του Σάββας Φλωρινιώτης μιλώντας στο T-live εξήγησε αρχικά: «Η ελιά ήταν στον ώμο. Όταν ταξίδευε και πήγαινε στη Γερμανία, απλά έβαζε την τσάντα πάνω και μάτωνε. Τον ενοχλούσε δηλαδή και μου είπε ότι θα την αφαιρέσει. Θορυβηθήκαμε».

Ο Νίκος Φλωρινιώτης όπως είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του λίγο καιρό πριν πεθάνει, είχε επισκεφθεί πολλούς γιατρούς, με τους δύο πρώτους να κάνουν λόγο για λίπωμα. Η ελιά από την πλάτη αφαιρέθηκε, παρότι οι γιατροί τον διαβεβαίωναν ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχία, αλλά βιοψία δεν έγινε ποτέ.

«Γίνανε πολλά λάθη στην αρχή. Βγάλανε μια ελιά και δε τη στείλανε για βιοψία. Αυτό είναι τραγικό. Δε μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό. Εγώ δεν είχα ιδέα γι’ αυτό το πράγμα, για την ελιά. Ήταν μια ελιά στον ώμο και δε τη στείλανε για βιοψία. Δε μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Δημιουργήθηκε μια κύστη εκεί, έγινε λίπωμα, για το οποία πάλι δε με είχε ενημερώσει ο αδερφός μου.

Μου είπε ότι έβγαλε ένα λίπωμα και πήγε να το βγάλει. Πήγε σε κρατικό νοσοκομείο, του το αφαίρεσαν, και το κάνανε βιοψία. Του είπαν να πάει σε δυο εβδομάδες να πάρει τα αποτελέσματα. Φοβόταν να πάει, τον είχαμε φάει. Πήγε να πάρει τη βιοψία ένα μήνα μετά, αλλά του είπαν ότι δεν έβρισκαν τίποτα. Είχα χαθεί. Μετέπειτα έμαθα ότι είχε γίνει πολλές φορές αυτό» δήλωσε στο Πρωινό η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.