«Και μετά λένε ότι τους αδίκησε ο Νταλάρας»: Φουλ επίθεση Ακριβοπούλου σε γνωστή παρουσιάστρια για το αστείο λάθος της

«Και μετά λένε ότι τους αδίκησε ο Νταλάρας»: Φουλ επίθεση Ακριβοπούλου σε γνωστή παρουσιάστρια για το αστείο λάθος της

Πήρε ουσιαστικά θέση υπέρ του τραγουδιστή.

Mε μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η γνωστή και πολύ έμπειρη δημοσιογράφος, Κατερίνα Ακριβοπούλου, πήρε ουσιαστικά θέση υπέρ του Γιώργου Νταλάρα, μετά το ξέσπασμά του κατά μερίδας δημοσιογράφων συγκεκριμένων ζωνών, οι οποίοι είναι ανίδεοι στα θέματα των συνεντεύξεών τους και θα έπρεπε να νοιώθουν ντροπή για τον τρόπο που προσπαθούν να εκμαιεύσουν δηλώσεις για θέματα «κίτρινα» δημιουργώντας τεχνητές έριδες.

Αυτό που σχολίασε η Κατερίνα Ακριβοπούλου αφορούσε το πρώτο κομμάτι, αυτό της έλλειψης βασικών γνώσεων σε ανθρώπους της τηλεόρασης ακόμα και αυτούς που παρουσιάζουν ενημερωτικές εκπομπές. Η δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά για μία γνωστή παρουσιάστρια τέτοιων εκπομπών, χωρίς να την κατονομάσει:

«Γνωστή παρουσιάστρια ενημερωτικών παρακαλώ και όχι ψυχαγωγικών εκπομπών, είναι τις προάλλες καλεσμένη σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Κάποια στιγμή της δείχνουν ένα βίντεο με μια φανταστική ερμηνεία του Θυμιου Καρακατσανη. Με την μεγαλειώδη βεβαιότητα των αδαων, η τύπισσα απαντά ότι είναι ο Μάνος Κατράκης.

Κι ύστερα λένε ότι ο Νταλάρας αδίκησε και προσέβαλε δημοσιογράφους που βγάζουν το ψωμί τους…»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.