Μικαέλα Φωτιάδη: Για πρώτη φορά οn camera για τον άγριο ξυλοδαρμό της και τις φήμες περί trafficking και νύχτας (Vid)

Μικαέλα Φωτιάδη: Για πρώτη φορά οn camera για τον άγριο ξυλοδαρμό της και τις φήμες περί trafficking και νύχτας (Vid)

Για πρώτη φορά μιλά στην κάμερα.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της στο κέντρο της Αθήνας παραχώρησε η Μικαέλα Φωτιάδη στο OPEN και τον Νάσο Γουμενίδη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Επί τόπου», η πρώην Σταρ Ελλάς, Μις Ευρώπη και παίκτρια του GNTM έδωσε τις δικές της απαντήσεις σχετικά με όσα ειπώθηκαν τηλεοπτικά και για τους χρήστες των social media που άφησαν αιχμές περί εμπλοκής της σε κύκλωμα trafficking και σχέσεις της με ανθρώπους της νύχτας.

«Έφαγα πολλές μπουνιές στο πρόσωπο, έστειλε τελικά τα ανθρωπάκια του…»: Γεμάτη μώλωπες η πρώην παίκτρια του GNTM Μικαέλα Φωτιάδη (Pics & Vid)

«Εκείνο το βράδυ ήμουν για διασκέδαση, άσχετα αν κατέληξε στο αντίθετο. Έψαχνα να βρω ταξί. Μου επιτέθηκε κάποιος, ήρθε από πίσω και μου τράβηξε τα μαλλιά. Προφανώς και θα έκανα κι εγώ την επίθεσή μου ως πρωταθλήτρια Τάε Κβον Ντο. Τον χτύπησα αλλά εκείνος με χτύπησε περισσότερο. Μου έλεγε ‘πολύ μιλάς’, ‘μάθε να μη μιλάς’, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Κατάλαβα ότι ο άνθρωπος που μου επιτέθηκε δεν ήταν Έλληνας, δεν μιλούσε καθαρά ελληνικά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κύκλο μου που δεν είναι τόσο κοντά μου, όσο φαίνονται. Δεν γνωρίζω ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο. Πολλοί μίλησαν για την πρώην σχέση μου και επειδή ειπώθηκαν κάποια ψέματα σε τηλεοπτική εκπομπή από δικό του πρόσωπο, σκέφτηκα ότι μπορεί να τον καλύπτουν. Δεν θέλω να πιστεύω ότι μετά από τέσσερα χρόνια σοβαρή σχέση, έκανε κάτι τέτοιο», είπε για την επίθεση που δέχτηκε μετά από βραδινή της έξοδο στο Κολωνάκι και συνέχισε:

«Από ό,τι κατάλαβα, αυτό ήταν προειδοποίηση, σαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου. Η απάντησή μου είναι ότι δεν θα κλείσω το στόμα μου, δεν φοβάμαι καθόλου. Ο σκοπός να φοβηθώ και να κλειστώ στο σπιτάκι μου δεν θα γίνει. Ακόμη συνέρχομαι. Αυτός που μου επιτέθηκε θα πρέπει να φοβάται, γιατί πολύ σύντομα θα βγουν όλα στo φως».

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια που την ήθελαν συνοδό κυριών, η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«To trafficking δεν είναι κάτι παράνομο; Οπότε προφανώς θα μου κάνανε κάτι ύπουλο, παράνομο και όχι τόσο φανερά. Τόσα χρόνια στον χώρο -πάνω από 10 χρόνια- προφανώς και μου έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις.  Δε σημαίνει ότι λες ένα ‘οχι’ και σε δέρνουν. Τι εννοεί ο κόσμος ότι έχω μπλέξει με τράφικινγκ; Ότι με δείρανε για ποιο λόγο; Επειδή υποσχέθηκα κάτι και δεν το έκανα; Για ποιο λόγο να υποσχεθώ κάτι που δεν θα κάνω;

Τόσα χρόνια, ως Σταρ Ελλάς μου έχουν πει ότι είμαι η από τις λίγες που δεν έχω κάνει έναν ‘καλό’ γάμο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. δεν θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είμαι μπλεγμένη κάπου γι’ αυτό τις έφαγα. Είναι εντελώς χαζό αυτό. Ή μπλέκεις ή δεν μπλέκεις. Απ’ τη στιγμή που μπλέκεις δε θα φας και ξύλο, αυτά είναι ύπουλα πράγματα, μυστικά. Ο καθένας από το καναπεδάκι του με το τηλεκοντρόλ στο χέρι θα κάτσει να μιλήσει χωρίς να ξέρει το παραμικρό».

 Τέλος, η ίδια παραδέχτηκε πως έχει φάει πολύ ξύλο στη ζωή της, από σχέσεις της και μη.

«Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου που τα μισά δεν τα ξέρουν ούτε οι κολλητές μου. Από σχέσεις μου και άλλα άτομα. Έμεινα αρκετά στη σχέση, Πρέπει να βρεθείς σ’ αυτή τη θέση για να καταλάβεις», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.