Σοβαρή κρίση στη σχέση τους: Τα πλάνα που «πρόδωσαν» τον χωρισμό Ζωής Κωνσταντοπούλου - Διαμαντή Καραναστάση

Σοβαρή κρίση στη σχέση τους: Τα πλάνα που «πρόδωσαν» τον χωρισμό Ζωής Κωνσταντοπούλου – Διαμαντή Καραναστάση

Τα μοναχικά γενέθλια και η απουσία από τη Βουλή.

Δημοσίευμα από την Espresso του Σαββάτου από τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου, αναφέρει ότι υπάρχουν μαύρα σύννεφα στη σχέση της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, κας Ζωής Κωνσταντοπούλου και του συντρόφου της, βουλευτή του ίδιου κόμματος, Διαμαντή Καραναστάση.

Αφορμή για το δημοσίευμα ήταν η πρόταση δυσπιστίας στην Κυβέρνηση, το τριήμερο 26-28 Μαρτίου, στο οποίο η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρωταγωνίστησε από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης έχοντας τους βουλευτές του κόμματός της στο πλευρό της στη Βουλή. Όλους εκτός από έναν. Τον Διαμαντή Καραναστάση. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Οι ψίθυροι άρχισαν από μια προσωπική αποκάλυψη που έκανε «άθελά» της η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τελευταία, εκρηκτική Ολομέλεια της Βουλής με θέμα το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Σταθερά πλάι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας στα έδρανα του Κοινοβουλίου ήταν η Τζώρτζια Κεφαλά, ο Στέφανος Καζαμίας και η Ελένη Καραγεωργοπούλου, όχι όμως ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η «μοναχική» εμφάνιση της Ζωής στα έδρανα φούντωσε τις φήμες και τους ψιθύρους ότι η σχέση της με τον ηθοποιό και βουλευτή του κόμματός της Διαμαντή Καραναστάση δεν είναι στα καλύτερά της. Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιμένουν ότι ήδη έχουν χωρίσει, καθώς ο Καραναστάσης το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος και από τη Βουλή, αλλά και από εκείνη. Θα μπορούσε να αποδοθεί η απουσία του και σε καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, αλλά συγχρόνως έχει και κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν…

[…]Πληροφορίες από το περιβάλλον τους επιμένουν ότι αυτός ήταν ο βασικός λόγος της ρήξης, που άρχισε να γίνεται εμφανής όταν η Ζωή έλειπε και από τα πρόσφατα γενέθλια του Διαμαντή στις 2 Μαρτίου. Όμως δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι. Υπήρξαν και βασικές διαφωνίες σε ζητήματα που άπτονται συμπεριφορών σε μια κοινή συμβίωση δύο ανθρώπων».

Το παραπάνω δημοσίευμα συζητήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» στον ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα. Η εκπομπή έστειλε κάμερα και συνάντησε τον έτερο βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρο Μπιμπίλα, ζητώντας του δηλώσεις για το δημοσίευμα. Ο βουλευτής δήλωσε ότι τον τελευταίο καιρό δε βλέπουν τον Διαμαντή Καραναστάση στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή γιατί εκείνος είναι στις διάφορες Επιτροπές της Βουλής και πρόσθεσε ότι για οτιδήποτε άλλο πρέπει να ρωτήσουν την ίδια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δείτε στο 1.37′.25” του βίντεο, πώς σχολιάστηκε το σενάριο του χωρισμού της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.