Πρεμιέρα απόψε για τον «Σασμό» - Δείτε το πρώτο απόσπασμα πριν παιχτεί στην τηλεόραση (Vid)

Πρεμιέρα απόψε για τον «Σασμό» – Δείτε το πρώτο απόσπασμα πριν παιχτεί στην τηλεόραση (Vid)

Ένας άνθρωπος από το παρελθόν φτάνει στο χωριό. Μετά την άφιξή του, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 21:00 ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του «Σασμού», με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές.

Τι θα δούμε απόψε;

Ο Μαθιός και η Βασιλική οδηγούνται στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, γεγονός που θα τον φέρει σε σύγκρουση, όχι μόνο με την Καλλιόπη, αλλά και με τον καλύτερό του φίλο, με μια κουβέντα, από την οποία φαίνεται ότι δεν υπάρχει γυρισμός.

Τα δυσάρεστα νέα έχουν μαθευτεί και τους έχουν αναστατώσει όλους καθώς φοβούνται πως έρχονται δύσκολες μέρες για το χωριό τους. Αέρας ανησυχίας πλανιέται πάνω από το χωριό, την ίδια ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη, παραμένουν άκαρπες.

Ο Παύλος καταρρέει, ενώ η ανησυχία για το άνοιγμα και πάλι της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών εντείνεται.

Μία αποκάλυψη έρχεται να πέσει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, την πιο δύσκολη ώρα. Ο Νικηφόρος παραδέχεται πως αυτός πυροβόλησε τον Μαθιό και εξαπολύει βαριές κατηγορίες και προς τον Μαθιό αλλά και προς την Καλλιόπη. Την ίδια στιγμή, ένας άνθρωπος από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του. Μετά την άφιξή του, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στο χωριό…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.