Παύλος Χαϊκάλης: H νέα ζωή στο Κατάκολο και η αποκάλυψη για τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη (Vid)

«Ο πρώτος από εμάς»: To gay φιλί του Μάριου Αθανασίου με συμπρωταγωνιστή του που έγινε viral στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 (Vid)

Αλλάζουν όλα στη σειρά.

«Ο Πρώτος από Εμάς», η νέα δραματική κομεντί του ANT1 που έκανε πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου επιστρέφει αύριο με ακόμη ένα επεισόδιο ανατροπών.

Ο Μάριος Αθανασίου στον ρόλου του Φίλιππου εξομολογείται στον Αντώνη Γιαννακό, στον ρόλο του Αλέξη, όσα έκρυβε για χρόνια, όσα αναγκάστηκε να κρατήσει μυστικά για να είναι ευτυχισμένοι οι άλλοι. Στην πραγματικότητα έχουμε μία σκηνή που ο Φίλιππος κάνει coming out στον Αλέξη μέσα στο αυτοκίνητό του, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο Αλέξης είναι αυτός που μπήκε στη ζωή του και τα άλλαξε όλα.

Ο Φίλιππος στη σειρά είναι ένας πετυχημένος αρχιτέκτονας, τέλειος οικογενειάρχης, ιδανικός σύζυγος αλλά καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος. Όλα μοιάζουν «σωστά» στη ζωή του. Τον ενδιαφέρει αρκετά η εικόνα του απέναντι στους άλλους, αφού έχει παγιδευτεί στο μοντέλο του πετυχημένου.

Έχει μάθει να ζει με τους κανόνες και τις νόρμες του κοινωνικά αποδεκτού. Η σκηνή με την εξομολόγησή του στον Αλέξη θα αλλάξει τη ροή της ζωής του καθώς συγκινητική σκηνή που θα προβληθεί στο επεισόδιο της Τετάρτης ολοκληρώνεται με τους δύο άντρες να φιλιούνται παθιασμένα μέσα στο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.