Παύλος Χαϊκάλης: H νέα ζωή στο Κατάκολο και η αποκάλυψη για τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη (Vid)

«Μήπως αυτό φοβάστε;»: H οργισμένη απάντηση του Μάριου Αθανασίου στα ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε για το gay φιλί του στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» (Pic)

Πήρε ξεκάθαρα θέση για όσα γράφτηκαν.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Μάριος Αθανασίου μετά την προβολή του επεισοδίου της σειράς «Ο πρώτος από εμάς», στην οποία προβλήθηκε το gay φιλί του με τον συμπρωταγωνιστή του, Αντώνη Γιαννακό.

Η επίμαχη σκηνή

Ο Μάριος Αθανασίου στον ρόλο του Φίλιππου εξομολογείται στον Αντώνη Γιαννακό -τον τηλεοπτικό Αλέξη-, όσα έκρυβε για χρόνια, όσα αναγκάστηκε να κρατήσει μυστικά για να είναι ευτυχισμένοι οι άλλοι. Στην πραγματικότητα έχουμε μία σκηνή που ο Φίλιππος κάνει coming out στον Αλέξη μέσα στο αυτοκίνητό του, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο Αλέξης είναι αυτός που μπήκε στη ζωή του και τα άλλαξε όλα.

«Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ‘δε ντρέπεσαι που δεν μου το είπες;’»: H Mαρία Σολωμού για τον gay ρόλο του Μάριου Αθανασίου στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 (Vid)

Η σκηνή κλείνει με ένα έντονο φιλί μεταξύ των δυο τους, εικόνα που κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση στα social media.

O Mάριος Αθανασίου, από τη μεριά του, δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστα όσα γράφτηκαν, προχωρώντας σε μία ανάρτηση-φωτιά για όσους δήλωσαν «σοκαρισμένοι» από όσα προβλήθηκαν στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 αλλά κι εκείνους που μίλησαν για «λάθος πρότυπα».

«Εσείς που φοβάστε για τα πρότυπα, μην αγχώνεστε γιατί δεν έχετε επηρεαστεί από ανίκανους ηγέτες, κατευθυνόμενους δημοσιογράφους, διεφθαρμένους δικαστές, παιδοβιαστές, γυναικοκτόνους, εμπόρους ναρκωτικών, γυναικών, όπλων, παιδιών, εκβιαστές, μαφιόζους και αμόρφωτους που ορίζουν τις ζωές σας. Ή μήπως αυτό φοβάστε», έγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Μήπως αυτό φοβάστε;»: H οργισμένη απάντηση του Μάριου Αθανασίου στα ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε για το gay φιλί του στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.