Ξεπέρασε τον Παπακαλιάτη: Η ερωτική σκηνή στο νέο επεισόδιο της «Γης της Ελιάς» που αποδείχτηκε αυστηρώς ακατάλληλη για prime time έκανε χαμό στο X (Pics & Tweets)

Ξεπέρασε τον Παπακαλιάτη: Η ερωτική σκηνή στο νέο επεισόδιο της «Γης της Ελιάς» που αποδείχτηκε αυστηρώς ακατάλληλη για prime time έκανε χαμό στο X (Pics & Tweets)

«Φωτιά» πήρε το (πρώην) Twitter.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο του γνωστού σήριαλ, υπάρχει μια ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Αλέξανδρο Μαρτίδη και την Μελίνα Κόντη, όπου οι ήρωες που υποδύονται ξεπερνούν τα (τηλεοπτικά) εσκαμμένα, θυμίζοντας έντονα σκηνές από σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που επίσης είχαν προκαλέσει σχόλια.

Στη συγκεκριμένη σκηνή, η Δήμητρα την οποία υποδύεται η Μελίνα Κόντη, αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Kουράκου, που υποδύεται ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, προκειμένου να τον βοηθήσει να μετακομίσει. Την ώρα όμως που φτάνει στο σπίτι του, ο ίδιος μόλις είχε τελειώσει το μπάνιο που έκανε και επάνω στη βιασύνη του, φόρεσε την μπλούζα του ανάποδα. Σύμφωνα με το σενάριο, στη συνέχεια η Δήμητρα ανέβηκε στο πατάρι για να πιάσει κάτι προκαλώντας την προσοχή του Κουράκου.

Η ίδια του είπε πως έχει φορέσει ανάποδα τη μπλούζα του, ενώ εκείνος όταν προσπάθησε να τη βγάλει για να την φορέσει σωστά… την άφησε άφωνη με τα κάλλη του. Η ηρωίδα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό που έβλεπε μπροστά της και έτσι ο Κουράκος την άρπαξε για να τη φιλήσει.

Αυτό πυροδότησε διαδοχική κορύφωση με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο κρεβάτι και να δημιουργηθεί μια άκρως ερωτική στιγμή που κατέληξε να διχάσει το Χ καθώς η Δήμητρα μέχρι πρότινος ήταν το κορίτσι του χαρακτήρα που υποδύεται ο Ντάνος…

Δείτε τη σκηνή:


Όπως ήταν λογικό, μετά από τη συγκεκριμένη σκηνή, το Twitter πήρε φωτιά.
Δείτε μερικά από τα tweets:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.