Έρχεται να κάνει χαμό: H νέα, «ωμή» σειρά του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται για πρεμιέρα - Το πρώτο teaser

Έρχεται να κάνει χαμό: H νέα, «ωμή» σειρά του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται για πρεμιέρα – Το πρώτο teaser

Έρχεται στον ΑΝΤ1+.

Η νέα πρωτότυπη κωμική σειρά του ΑΝΤ1+ «Σωτέ», μια ιστορία πικάντικων καταστάσεων με κυρίως μενού τη γυναικεία, τηλεοπτική και γαστρονομική πραγματικότητα ετοιμάζεται για πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ιστορία πραγματεύευται τη ζωή μιας αντικοινωνικής chef, της Σωτηρίας «Σωτέ» Βοκάκις, η οποία γίνεται σαλάτα όταν αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει τον ρόλο της κριτή σε ένα προβοκατόρικο reality show μαγειρικής. H συνταγή είναι εκρηκτική: η Σωτέ αδυνατεί να συμμορφωθεί με τους τηλεοπτικούς κανόνες και η σχέση της με την τηλεόραση θυμίζει αλλεργική αντίδραση.

Οριστικό το φινάλε: Οι 5 σειρές που «κόβονται» από το πρόγραμμα τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ταυτόχρονα, παραγωγός του reality είναι η κόρη της, με την οποία έχει να μιλήσει πάνω από δέκα χρόνια. Και το επιδόρπιο; Πρέπει να πρωταγωνιστήσει σε εκπομπή μαγειρικής, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει χάσει εντελώς… τη γεύση της!

Έρχεται να κάνει χαμό: H νέα, «ωμή» σειρά του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται για πρεμιέρα - Το πρώτο teaser

Η Σωτέ είναι… παράξενο φρούτο. Είναι αυστηρή, εργασιομανής και προτιμάει να μιλάει με το ψωμί που ψήνει παρά με τους ανθρώπους που την περιτριγυρίζουν. Το μόνο πράγμα που είναι πιο κοφτερό από τα κρητικά μαχαίρια της είναι το κυνικό της χιούμορ. Και δεν διστάζει να το κεράσει με κάθε ευκαιρία. Αυθεντική και αφοπλιστικά ειλικρινής, θα οδηγήσει το reality στην καταστροφή ή θα κάνει το κοινό να τη λατρέψει!

Πέτρος Φιλιππίδης: H τεράστια τηλεοπτική του επιστροφή με νέα σειρά-έκπληξη

Σενάριο: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Γιώργος Γαρεφαλάκης, Παναγιώτης Μελίδης

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος

Εκτέλεση Παραγωγής: FILMIKI

Πρωταγωνιστούν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βασίλης Μαγουλιώτης, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ιωάννα Κολιοπούλου, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Δώρα Μασκλαβάνου, Πάνος Παπαδόπουλος

Σω
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.