To Mega αλλάζει εικόνα | Νέο λογότυπο στον αέρα

Τεράστιο «όχι» συντελεστών στο Mega: Η σειρά που παρά τις προσδοκίες μένει εκτός προγράμματος τη νέα σεζόν

Όλοι ήλπιζαν να δουν δεύτερο κύκλο, ωστόσο οι συντελεστές είχαν άλλη άποψη.

Ένα από τα πολύ δυνατά του χαρτιά χάνει το Mega τη νέα τηλεοπτική σεζόν, γεγονός που μόνο χαμόγελα δεν φέρνει στα πρόσωπα των τηλεθεατών οι οποίοι ήλπιζαν σε νέο κύκλο επεισοδίων, παρά το γεγονός πως το αρχικό πλάνο ήθελε την εν λόγω σειρά να ολοκληρώνεται έχοντας συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

Ο λόγος για το άκρως επιτυχημένο «Ναυάγιο» που -δυστυχώς- θα ολοκληρώσει την παρουσία του στη μικρή οθόνη στο φινάλε της σεζόν παρά το γεγονός πως το κανάλι πρότεινε στους συντελεστές νέο κύκλο επεισοδίων.

Άλλους του σόκαρε, άλλοι την αποθέωσαν: Η ερωτική σκηνή της Γιούλικας Σκαφιδά με άλλη γυναίκα στο Milky Way που προκάλεσε σάλο στο X (Vid & Tweets)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο «Τηλέραμα», η απάντηση των συντελεστών στον κανάλι ήταν αρνητική, κι αυτό διότι δεν ήθελαν να «τραβήξουν» την ιστορία σε υπερβολικό βαθμό, απλά και μόνο για να εξασφαλίσουν περισσότερα επεισόδια.

Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε, ότι ακόμα και πολύ επιτυχημένες σειρές, είδαν τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν δραματικά όταν η ιστορία άρχισε να «κάνει κοιλιά» στο βωμό έξτρα κύκλων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.