Ανατροπή με το οριστικό φινάλε που είχε ανακοινωθεί: Έρχεται 2ος κύκλος για την πιο επιτυχημένη σειρά της σεζόν

Ανατροπή με το οριστικό φινάλε που είχε ανακοινωθεί: Έρχεται 2ος κύκλος για την πιο επιτυχημένη σειρά της σεζόν

Ευχάριστα νέα για τους φανς της σειράς.

Μία ανατροπή για όσα ξέραμε ως σήμερα για τη διάρκεια μιας από τις πιο αναμενόμενες και τελικά επιτυχημένες σειρές της χρονιάς, του «Γιατρού» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, έκανε η συμπρωταγωνίστριά του Βασιλική Τρουφάκου, σε συνέντευξή της στο ένθετο ΤΥΠΟΣ TV του Ελεύθερου Τύπου.

Η πολύ ταλαντούχος ηθοποιός υποδύεται τη Σοφία, στη σειρά που καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ως τώρα μας έχει δώσει συγκλονιστικά επεισόδια και ανατριχιαστικές ερμηνείες. Η σειρά δημιουργήθηκε αρχικά στην Ιταλία από τους Francesco Arlanch και Viola Rispoli και στην Ελλάδα την εκτέλεση της παραγωγής ανέλαβε η Green Pixel, με τη σειρά να προβάλλεται στον ALPHA και να κατακτάει της καρδιές του κοινού.

Ενώ όλοι πίστευαν ότι η σειρά είναι μόνο 16 επεισοδίων και η ιστορία ολοκληρώνεται σε μία σεζόν, οι δηλώσεις της Βασιλικής Τρουφάκου έφεραν την ευχάριστη, για τους φανς της σειράς, ανατροπή.

Όταν ερωτήθηκε η ηθοποιός από το περιοδικό για το «Πώς θα δούμε τη Σοφία να πορεύεται μέχρι το τέλος, το 16ο επεισόδιο;», η ίδια απάντησε:

«Θα δοκιμαστεί πολύ… Ο Ανδρέας έμαθε ότι είχαν σχέση και η συμπεριφορά του θα αλλάξει. Η Σοφία θα βρεθεί σε δίλημμα, γιατί θα πρέπει να κλείσει κεφάλαια στη ζωή της. Η σειρά, πάντως, δεν τελειώνει στο 16ο επεισόδιο… Στην Ιταλία θα βγει ο τρίτος κύκλος, οπότε αυτή η ηρωίδα έχει μέλλον και «ζουμί» ακόμα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.