Βλέπουν την πλάτη της τα φαβορί: Η σειρά - έκπληξη της σεζόν που αποκτά διαρκώς νέο κοινό

Βλέπουν την πλάτη της τα φαβορί: Η σειρά – έκπληξη της σεζόν που αποκτά διαρκώς νέο κοινό

Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν;

Για μια ακόμη χρονιά η ελληνική μυθοπλασία κέρδισε την αγάπη των θεατών στην τηλεόραση, μέσα από τις νέες σειρές που προβλήθηκαν τη σεζόν 2023 – 2024. Με ιστορίες γεμάτες δράση, αγάπη και μυστήριο, αναδείχτηκαν εικόνες που μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, μέσα από τις μεγάλες παραγωγές που επένδυσαν στις ιστορίες εποχής. Οι περισσότερες δικαιώθηκαν και δικαίωσαν.

Και ανάμεσα σε αυτές τις σειρές ήρθε μία σειρά αουτσάιντερ η οποία όσο περνάει ο καορός ανεβαίνει και πιο ψηλά, αφού στέκεται στην τηλεθέαση ανάμεσα στις προαναφερθείσες σειρές εποχής με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Η σειρά αυτή είναι ο Γιατρός του ALPHA, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Η σειρά έχει κατακτήσει την καρδιά ιδιαίτερα του νεανικού κοινού μέσα από τη συγκλονιστική ιστορία της και τις πολύ καλές ερμηνείες. Και παρότι στην αρχή όλοι πίστευαν ότι είναι μία σειρά μίας σεζόν μόνο, με συγκεκριμένα επεισόδια, μία από τις ηθοποιούς, η Βασιλική Τρουφάκου, σε συνέντευξή της έφερε την ανατροπή.

Ενώ όλοι πίστευαν ότι η σειρά είναι μόνο 16 επεισοδίων και η ιστορία ολοκληρώνεται σε μία σεζόν, οι δηλώσεις της Βασιλικής Τρουφάκου έφεραν την ευχάριστη, για τους φανς της σειράς, ανατροπή. Όταν ερωτήθηκε η ηθοποιός από το περιοδικό ΤV ΤYΠΟΣ για το «Πώς θα δούμε τη Σοφία να πορεύεται μέχρι το τέλος, το 16ο επεισόδιο;», η ίδια απάντησε:

«Θα δοκιμαστεί πολύ… Ο Ανδρέας έμαθε ότι είχαν σχέση και η συμπεριφορά του θα αλλάξει. Η Σοφία θα βρεθεί σε δίλημμα, γιατί θα πρέπει να κλείσει κεφάλαια στη ζωή της. Η σειρά, πάντως, δεν τελειώνει στο 16ο επεισόδιο… Στην Ιταλία θα βγει ο τρίτος κύκλος, οπότε αυτή η ηρωίδα έχει μέλλον και «ζουμί» ακόμα».

Η ανοδική πορεία της σειράς στην τηλεθέαση και το γεγονός ότι του χρόνου ένα από τα ισχυρά χαρτιά του καναλιού, ο Σασμός, ολοκληρώνεται, δείχνει ότι το μέλλον της προδιαγράφεται λαμπρό στους πίνακες της Nielsen.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.