Σαρώνει σε τηλεθέαση, αλλά κόβεται: Η σειρά στην οποία δεν θα δούμε το τέλος - Εξοργισμένοι ηθοποιοί και τηλεθεατές

Σάρωσαν, αλλά σταματάνε: Οι 4 ελληνικές σειρές που τελειώνουν φέτος

Σε όλα υπάρχει ένα τέλος.

Η τηλεόραση δεν μπορεί να αφήσει τίποτα στην τύχη του, ούτε να επαναπαυτεί σε δάφνες παλαιότερων επιτυχιών, ειδικά η τηλεόραση των τελευταίων χρόνων στην οποία υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και οι θέσης της κορυφής της τηλεθέασης αλλάζουν διαρκώς ανάμεσα στα ιδιωτικά κανάλια και τις επιλογές τους, στην προκειμένη περίπτωση τις επιλογές από την απογευματινή ζώνη ως την prime time.

Έτσι, παρότι βρισκόμαστε στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2023 – 2024, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν τα προγράμματά τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι φέτος η τηλεοπτική προσφορά εστίασε πολύ στη μυθοπλασία με αξιοζήλευτες μεγάλες παραγωγές. Παρ’ όλα αυτά, πολλές σειρές δεν κατάφεραν να επιτύχουν στα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, παρά την καλογραμμένη πλοκή και τους γνωστούς πρωταγωνιστές τους. Ως εκ τούτου, πολλές από τις σειρές που προβάλλονται αυτή τη στιγμή θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο πρόγραμμα στο τέλος της παρούσας σεζόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κατερίνας Θεοδωροπούλου για την εκπομπή «Γειά σου», αρκετές θα είναι οι σειρές που δε θα συνεχίσουν με νέους κύκλους επεισοδίων. Ανάμεσά τους είναι τα σήριαλ του ALPHA, όπως το «Σασμός» – μια απόφαση που είχε ληφθεί από το περασμένο έτος – καθώς και τα «Προξενιό της Ιουλίας» και «Παράδεισος των Κυριών», τα οποία φέτος αντιμετώπισαν χαμηλά νούμερα τηλεθέασης λόγω έντονου ανταγωνισμού.

Στον ΑΝΤ1, τα σήριαλ «Ο πρώτος από εμάς» και το «Μετά τη φωτιά» θα ολοκληρώσουν σίγουρα την πορεία τους, αφού είχαν προγραμματιστεί από την αρχή με συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.