«Νέο θρίλερ με φαντάρο»: Η νέα υπόθεση που ερευνά απόψε το «Φως στο Τούνελ»

Κόντρα στα ψευδή ρεπορτάζ: H σειρά-θρύλος που επιστρέφει και φέτος στον ΑΝΤ1

Κόντρα στην… παραφιλολογία.

Ένας το έγραψε, άλλα 100 σάιτς το πήραν (η γνωστή τακτική του -κατά Πολάκην- «κόπι πάστε»). Ότι η σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» δεν θα μεταδοθεί φέτος από τον ΑΝΤ1. Το τηλεοπτικό έργο του Ιταλού σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι που έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές τις ημέρες των Παθών προς το Πάσχα εντάσσεται κανονικά όμως στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού. Απλά θα προβληθεί από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά.

Με καθυστέρηση πάντως ο ΑΝΤ1 κοινοποίησε τις ημέρες και τις ώρες προβολής του «Ιησού από τη Ναζαρέτ».

Κάθε χρόνο, η θρησκευτική υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι, παίζεται λιγότερες ημέρες μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, για πιο πολύ ώρα. Παλιά, ξεκινούσε από τη Μεγάλη Δευτέρα και τελείωνε το Μεγάλο Σάββατο. Φέτος, όλα τα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς που έχει γίνει παράδοση κάθε Πάσχα, θα καλυφθεί μέσα σε τρεις ημέρες: Μεγάλη Πέμπτη έως και Μεγάλο Σάββατο από τις 21:00.

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά από το ιταλικό κανάλι RAI 1 το 1977. Ο προϋπολογισμός της ήταν 180 εκατ. δολάρια και η κινηματογράφησή της έγινε από την RAI Radiotelevisione Italiana.

Κόντρα στα ψευδή ρεπορτάζ: H σειρά-θρύλος που επιστρέφει και φέτος στον ΑΝΤ1

Είναι η πιο μεγαλοπρεπής θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης, από τov κορυφαίο δημιουργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο Ιταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική προσήλωση τα Πάθη του Κυρίου, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα τoυ θέματος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.