To «Makeover Show» έρχεται στον ΣΚΑΪ - Ποια συζητά για να αλάβει την παρουσίαση

«Όχι» ΣΚΑΪ για νέο κύκλο: To project που «κόβεται» στο τέλος της σεζόν

Οι ιθύνοντες δεν επιθυμούν να συνεχιστεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ριζικές αλλαγές και εκπλήξεις ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα της σεζόν 2024 – 2025, με τους ιθύνοντες να έχουν βάλει στόχο υψηλότατες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Την ώρα που ανταγωνισμός χτυπά κόκκινο, στο κανάλι γνωρίζουν καλά πως projects που μετρούν ήδη πολλούς κύκλους έχουν κουράσει το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα εδώ και μείνες να γίνονται συζητήσεις σχετικά με τα προγράμματα που θα πρέπει να αποχαιρετήσουν οριστικά τους τηλεθεατές.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το «Μy Style Rocks», το οποίο ναι μεν την περασμένη σεζόν συζητήθηκε στα social media -κυρίως λόγω της παρουσίας της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή-, αλλά φέτος δεν σημειώνει σε καμία περίπτωση τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης.

«Όχι» ΣΚΑΪ για νέο κύκλο: To project που «κόβεται» στο τέλος της σεζόν

Πρόκειται, φυσικά, για ένα project του οποίου το budget έχει έτσι κι αλλιώς «ψαλιδιστεί» και δεν αποτελεί ιδιαίτερα ακριβό πρόγραμμα, αλλά παρόλα αυτά στον ΣΚΑΪ δεν έχουν καμία πρόθεση να τον εντάξουν στο νέο πρόγραμμα. Πάντως, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει διαυκρυνιστεί αν σχεδιάζουν παύση μίας ή δύο σεζόν ή αν το MSR ολοκληρώνεται οριστικά.

Σημειώνεται, ότι το κανάλι στοχεύει σε μερικές «δυνατές» νέες παραγωγές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, αφήνοντας πίσω όσα προγράμματα… δεν τσουλάνε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.