Έκαναν πίσω με τις φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ

Τελικός Copa del Rey και ημιτελικά FA Cup στην Cosmote TV

Αποκλειστικά στα κανάλια Cosmote Sport.

Ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο με τον μεγάλο τελικό του Copa del Rey και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup) περιμένει τους συνδρομητές της Cosmote TV.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο συναντά για ακόμα μία φορά τους «μπλαουγκράνα» σε τελικό του Copa del Rey.

Τελευταία φορά ήταν το 2015, όταν η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τον τίτλο, καθ’ οδόν για το ιστορικό treble. Ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί το Σάββατο 17/4 στις 22.30 από το Cosmote Sport 2.

Ένα βήμα μακριά από ακόμα μία απονομή τροπαίου βρίσκονται οι τηλεθεατές της Cosmote TV, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup).

Πρώτη αναμέτρηση είναι εκείνη της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο 17/4, στις 19.30. Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή 18/4 με το Λέστερ-Σαουθάμπτον (20.30), το οποίο μάλιστα θα πραγματοποιηθεί παρουσία φιλάθλων. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από το Cosmote Sport 1.

Στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται 11 πόντους στα 7 τελευταία παιχνίδια για να διασφαλίσει τον τίτλο. Την Τετάρτη 21/4, στις 22.15 οι «Πολίτες» πηγαίνουν στην έδρα της Άστον Βίλα (Cosmote Sport 1), με τον άμεσο ανταγωνιστή τους, τη Μάντσεστερ

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.