Αποχωρήσεις, ανανεώσεις και ντόμινο στο πρόγραμμα του ALPHA

Αποχωρήσεις, ανανεώσεις και ντόμινο στο πρόγραμμα του ALPHA

Αλλάζει το πρόγραμμα του καναλιού τη νέα σεζόν.

Ο ALPHA ήταν από τους σταθμούς που έχασαν σημαντικό έδαφος τη φετινή σεζόν. Το κανάλι της Κάντζας την περασμένη σεζόν πάλευε ακόμη και για την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης, φέτος βρίσκεται μακριά από τον ανταγωνισμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ποσοστό του την περίοδο του lockdown ήταν λίγο πάνω από το ψυχολογικό όριο του 10%.

Όπως είναι λογικό άπαντες στον σταθμό επιθυμούν την επαναφορά του στα υψηλά στρώματα στους πίνακες. Οι ιθύνοντες του καναλιού σχεδιάζουν ήδη το πρόγραμμα της νέα σεζόν με στόχο τη μεγάλη επιστροφή.

Η μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με τη μεσημεριανή ζώνη. Η Ελένη Μενεγάκη γνωστοποίησε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής ότι αποχωρεί από το κανάλι μετά από 15 χρόνια παρουσίας. Σύμφωνα με όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, η Βάσω Λασκαράκη έχει το προβάδισμα χωρίς να είναι τίποτα σίγουρα μέχρι στιγμής. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» η δημοφιλής ηθοποιός επιθυμεί εφόσον το κόνσεπτ προχωρήσει και την παρουσία του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου στο κομμάτι της μαγειρικής.

Αποχωρήσεις, ανανεώσεις και ντόμινο στο πρόγραμμα του ALPHA

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η καθημερινή παρουσία της Ελεονώρας Μελέτη στο πρόγραμμα του σταθμού. Η ξανθιά παρουσιάστρια θα είναι στο τιμόνι κοινωνικής εκπομπής με έμφαση στο ελεύθερο και κοινωνικό ρεπορτάζ χωρίς να έχει αποφασιστεί η ζώνη που θα μεταδίδεται.

Για ακόμη μία χρονιά θα καλημερίζει τους τηλεθεατές η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια θεωρείται ισχυρό χαρτί του καναλιού και θα παραμείνει στη θέση της με κάποιες αλλαγές στη σύνθεση της εκπομπής της. Μέσα στον Ιουνίο, όπως αναφέρει το «TV Έθνος» θα βγει στον αέρα η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ θα της δοθεί πίστωση χρόνου και θα παραμείνει στο πρόγραμμα του καναλιού και την επόμενη σεζόν. Σημειώνεται ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Στην απογευματινή ζώνη του καναλιού θα εξακολουθήσει να βρίσκεται το «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Το τηλεπαιχνίδι έχει φανατικό κοινό (δεν είναι τυχαίο ότι επιστρατεύθηκε μέσα στη σεζόν που διανύουμε) όμως όπως αναφέρει το «TV Έθνος» το κόνσεπτ του «Super Deal» δε φαίνεται να υλοποιείται.

Αποχωρήσεις, ανανεώσεις και ντόμινο στο πρόγραμμα του ALPHA

Στο πρόγραμμα του καναλιού θα παραμείνει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και η Ναταλία Γερμανού. Σύμφωνα με το «TV Έθνος» μάλιστα ο συμπαρουσιαστής της Κώστας Τσουρός θα αναλάβει εκπομπή κατά του καλοκαιρινούς μήνες.

Το κανάλι της Κάντζας αλλάζει εν μέρει στρατηγική όσον αφορά την βραδινή ζώνη. Τη νέα σεζόν θα υπάρχει συνδυασμός ριάλιτι και μυθοπλασίας όσον αφορά την prime time ζώνη του καναλιού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στο πρόγραμμα του καναλιού συνεχίζουν το «Έλα στη Θέση μου» αλλά και το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» για 8η σεζόν.

Από εκεί και πέρα όπως αναφέρει το «TV Έθνος» στις σκέψεις των ανθρώπων του ALPHA είναι να ενταχθεί στο πρόγραμμα και δραματική σειρά. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η νέα σειρά θα φέρει την υπογραφή του Κώστα Βαζάκα και θα βασίζεται σε ξένο φορμάτ.

Αποχωρήσεις, ανανεώσεις και ντόμινο στο πρόγραμμα του ALPHA

Φυσικά στο πρόγραμμα της νέας σεζόν ξεχωρίζει το ριάλιτι «Bachelor» που θα αποτελέσει και βαρύ πυροβολικό του σταθμού. Οι ιθύνοντες του καναλιού ποντάρουν πολλά στο πρόγραμμα και όπως αναφέρει το «TV Έθνος» οι ιθύνοντες δεν έχουν αποφασίσει αν θα υπάρχει παρουσιαστής/παρουσιάστρια ή όχι. Στο κανάλι εξετάζεται και δεύτερο ριάλιτι, μαγειρικό αυτή τη φορά με την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι.

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη εκτός ALPHA οδηγείται και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Το «Divided» που παρουσίαζε τη φετινή σεζόν δεν είχε τις απαιτούμενες επιδόσεις με αποτέλεσμα να κοπεί ενώ όπως φαίνεται δεν υπάρχει χώρος για τον παρουσιαστή στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Αντίθετα όπως αναφέρει ο Αλέξης Μίχας κοντά στην ανανέωση με το κανάλι της Κάντζας είναι η Αγγελική Νικολούλη και ο Άκης Πετρετζίκης. Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπογράψει ωστόσο οι υποθέσεις τους είναι σε καλό δρόμο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.