Γιώργος Συρίγος τέλος! (Pic)

Γιώργος Συρίγος τέλος! (Pic)

Άσχημα μαντάτα για τον γνωστό δημοσιογράφο...

Είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους μπασκετικούς δημοσιογράφους της χώρας, με πολυετή θητεία στο χώρο και με τηλεοπτική παρουσία… αιώνων θαρρείς, παρά το γεγονός πως είναι ακόμα (σχετικά) μικρός ηλικιακά. Γιος ενός εκ των κορυφαίων (αν όχι του απόλυτου νο1) αθλητικών, και όχι μόνο, δημοσιογράφων της χώρας μας, έγραψε τη δική του πορεία και δεν άργησε να καθιερωθεί.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Συρίγο, ο οποίος διαδέχτηκε στην παρουσίαση της “Super Euroleague” τον αδικοχαένο Φίλιππα, ο οποίος έφερε στα κανάλια Novasports την Ευρωλίγκα και την διατήρησε εκεί, πριν το θάνατό του, για πολλά-πολλά χρόνια.

Ο Γιώργος συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την συνδρομητική πλατφόρμα, καθώς επί 21 σερί έτη εργαζόταν στην NOVA και αρθογραφούσε και στο σάιτ του σταθμού.

‘Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο ίδιος, η συνεργασία του με το κανάλι έφτασε στο τέλος της!

«Συνοδοιπόροι επί 21 χρόνια στα κανάλια Novasports, ένα κεφάλαιο ζωής κλείνει. Ώρα να κοιτάξουε μπροστά, κρατώντας μονάχα τις όμορφες στιγμές. Καλή αντάμωση», ήταν το λακωνικό του σχόλιο στα social media, το οποίο συνόδευσε με ένα κολάζ φωτογραφιών.

Η αλήθεια είναι πως εσχάτως αρκετά είχαν ακουστεί για ενδεχόμενη φυγή του από την NOVA, όμως δεν παύει η οριστικοποίηση του διαζυγίου να είναι ένα μικρό σοκ.

Φυσικά, πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Συρίγος…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.