«Η Φάρμα»: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

H Φάρμα | Εξώδικα προς πάσα κατεύθυνση από τον ΑΝΤ1

Στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν να διαφυλάξουν το προϊόν τους.

Στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» και καθώς οι ψυχαγωγικές εκπομπές επιχειρούν να αντλήσουν πληροφορίες για το ριάλιτι, το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να διαφυλάξει το προϊόν του.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, έχουν κάνει εξώδικο στον ALPHA, ώστε να μην υπάρχει καμία αναφορά στη «Φάρμα» υπό την μορφή spoiler ή διαρροή πληροφορίας που δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ο ίδιος.

Προφανώς το εξώδικο του ΑΝΤ1 έχει να κάνει κυρίως με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου, η οποία είναι από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ρεπόρτερ τηλεοπτικού, και όπως έκανε με το «Survivor», έτσι και με τη «Φάρμα», προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της και να προσφέρει την είδηση.

Οι παίκτες που θα βρίσκονται στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 είναι έγκλειστοι εδώ και μερικές ημέρες, ώστε να μπουν στο παιχνίδι χωρίς την πιθανότητα νόσησης από κορωνοϊό. Η τακτική του εξωδίκου έχει ακολουθηθεί στο παρελθόν και από τον ΣΚΑΪ για το «Survivor», αλλά και πέρσι από το STAR για το GNTM και είναι ένα παράδοξο, αφού τα κανάλια που κάνουν εξώδικο, έχουν τα ίδια εκπομπές οι οποίες παραβιάζουν αυτόν τον κανόνα για προγράμματα άλλων καναλιών.

Στα του ΑΝΤ1, πάντως, υπάρχει πίεση από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ώστε να βγάζουν αποκλειστικές ειδήσεις στο «Πρωινό» σχετικά με τους παίκτες που θα μπουν στη «Φάρμα», αλλά  να μην τους επιτρέπεται.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.