Η Φάρμα - πρεμιέρα | Ο πρώτος viral τσακωμός Γαρδέλη με Κρητικό συμπαίκτη του (Vid)

Η Φάρμα – πρεμιέρα | Ο πρώτος viral τσακωμός Γαρδέλη με Κρητικό συμπαίκτη του (Vid)

Η κίνηση του Γαρδέλη ήταν κάπως unfair.

Με… τα μπούνια ξεκίνησε «Η Φάρμα» τον δεύτερο κύκλο της στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου.

Με το κανάλι να ξεκινάει το ριάλιτι από νωρίς για να προλάβει το «Survivor» και να έχει χτίσει μια σχέση με το κοινό, είδαμε στα πολύ γρήγορα και έναν τσακωμό ή, καλύτερα, μια αντιπαράθεση, ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Αστρινό Χαραλαμπάκη με επίκεντρο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης πρότεινε από μόνος του για πρώτο αρχηγό στο ριάλιτι τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ενώπιον των υπόλοιπων παικτών. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του δασκάλου κρητικών χορών, του Χαραλαμπάκη. Ο Κρητικός εξήγησε με έντονο ύψος στον ηθοποιό ότι δεν μπορεί να προτείνει έτσι ανοιχτά τον Ψωμιάδη για αρχηγό, γιατί κανείς δεν πρόκειται να πει όχι για να μη δημιουργήσει κόντρες από την πρώτη στιγμή.

Μαζί με τον Χαραλαμπάκη, όλοι οι παίκτες εξήγησαν στον Σταμάτη Γαρδέλη πως υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Στη συνέχεια, ο Χαραλαμπάκης έπιασε προσωπικά τον Ψωμιάδη για να του εξηγήσει πως δεν ήταν κάτι προσωπικό με εκείνον, με τον πρώην νομάρχη να μην παίρνει κάποια θέση και να μένει σιωπηλός σε αυτή την αντιπαράθεση.

Ο Γαρδέλης χαρακτήρισε αψύ και προκατειλημμένο τον Κρητικό κι ίσως αυτό το κλίμα να είναι ένας από τους λόγους που αποχώρησε οικειοθελώς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.