Συγκλονιστικές εξελίξεις στον «Σασμό» | Ξανά βουτηγμένη στο αίμα η οικογένεια Βρουλάκη μετά τον φόνο του Πετρή

Το πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς: Αυτός επιχειρεί να σκοτώσει τον Μαθιό στο συγκλονιστικό φινάλε του «Σασμού»

Αναμενεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί την τελευταία εβδομάδα το τηλεοπτικό κοινό όλες τις εξελίξεις στον «Σασμό», τη νούμερο 1 επιτυχία του φετινού χειμώνα στην ελληνική τηλεόραση, η οποία σημειώνει αξεπέραστα νούμερα τηλεθέασης σε κάθε επεισόδιο.

Την τελευταία εβδομάδα μάλιστα η δολοφονία του Πετρή από την Αστέρη ήταν μία μόνο από τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα έχουμε σε σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο.

Η αποκάλυψη για τη δολοφονία ενός ακόμα από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς έγινα από τον Γιώργο Αμούτζα, τον τηλεοπτικό Νικηφόρο Σταματάκη, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και ανέφερε λεπτομέρειες για το φινάλε που κανείς δεν περίμενε ότι θα συμβούν.

«Ο Νικηφόρος είναι ο τραγικός μας ήρωας. Και αυτό το λέω γιατί δεν θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Και δε θα μάθει πολλά. Και θα συμβούν και άλλα πολλά τραγικά γεγονότα. Τόσο σημαντικά όπως η δολοφονία του Στεφανή. Ο Νικηφόρος αυτά δεν τα ξέρει. Τώρα με βάση το βιβλίο υπάρχει μια τελευταία σκηνή όπου ο Νικηφόρος έχει μάθει από τον Αστέρη ότι ο Μαθιός είναι… ο δολοφόνος του πατέρα του. Παίρνει την απόφαση λοιπόν ο Νικηφόρος να πάει να σκοτώσει τον Μαθιό».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.