Υπόθεση Πάτρας | Απειλές για τη ζωής της δέχτηκε on air η Αγγελική Νικολούλη – Η απάντησή της (Vid)

Υπόθεση Πάτρας | Απειλές για τη ζωής της δέχτηκε on air η Αγγελική Νικολούλη – Η απάντησή της (Vid)

Δε «μάσησε» ακόμα μία φορά η δημοσιογράφος.

Το «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή το βράδυ ασχολήθηκε ακόμα μία φορά με την έρευνα γύρω από τα αίτια των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Η Αγγελική Νικολούλη για άλλη μία Παρασκευή κρατούσε πολλούς άσους αποκαλύψεων και νέων στοιχείων στο μανίκι της και κατά τη διάρκεια της εκπομπής υπήρξε ένταση σε πολλά σημεία, τόσο από το πάνελ όσο και από την ίδια την παρουσιάστρια.

Μετά το τέλος ενός εκ των τηλεφωνημάτων της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη, έκανε λόγο για απειλές που δέχτηκε όσον αφορά στη διαρροή των πληροφοριών. Η δαιμόνια δημοσιογράφος το αντιμετώπισε πολύ ψύχραιμα, μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας σε αυτή τη θέση, λέγοντας on air σε αυτούς που την απείλησαν να μην ανησυχούν και πως ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Μετά τα λόγια της αυτά το Twitter πήρε φωτιά και τα tweets που υποστήριζαν την παρουσιάστρια του «Φωτός» έπεφταν το ένα μετά το άλλο δείχνοντας πως η Αγγελική Νικολούλη έχει φανατικό κοινό και φίλους και στα social media.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.