Τέλος στις καθυστερήσεις: Έρχεται το Love Island στον ΣΚΑΪ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Love Island | Δηλαδή τι περιμένατε να δείτε; Η αλήθεια για τις παίκτριες και το στοίχημα του ΣΚΑΪ

Θα έχει τους συμμετέχοντες που αρμόζουν στην trash φύση του.

Μια κουβέντα γύρω από την ποιοτική στάθμη του Love Island έχει ξεκινήσει στα social media από χθες, μετά από μια ανάρτηση της Soula Glamorous πως μαθαίνει ότι στο ριάλιτι θα συμμετέχουν τρεις κοπέλες που λέγεται ότι παρέχουν υπηρεσίες συνοδών – πολυτελείας ή όχι, δεν διευκρινίζεται.

Η αλήθεια είναι μία: Το κανάλι έχει ζοριστεί πάρα πολύ να βρει παίκτες -και κυρίως παίκτριες- γι’ αυτό και έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο instagram όπου καθίσταται σαφές πως ένας αρκετά μεγάλος αριθμός instagrammers θα έκανε τα πάντα για να βγει στο γυαλί και να αποκτήσει έναν δυνατό αριθμό ακολούθων και -ίσως- κάποιες χορηγίες.

Πάρα πολλοί μιλάνε για την κατάντια που θα έχει και φέτος η ελληνική τηλεόραση. Αυτό βέβαια είναι μια κουβέντα που πια δεν έχει κάποιο νόημα, δεδομένου ότι τα κανάλια έχουν δικαίωμα να δοκιμάζουν ό,τι θέλουν και το κοινό να ανεβάζει και να κατεβάζει προγράμματα. Ας βάλει ο ΣΚΑΪ όσα Love Island θέλει. Το κοινό θα το δει; Το πιο πιθανό είναι πως το Love Island θα έχει την πλήρως αποτυχημένη πορεία των δύο Big Brother και με εξαίρεση τις διάφορες συζητήσεις περί σεξισμού που θα ξεσπάσουν, όπως και στην περίπτωση του The Bachelor, ελάχιστα θα ασχοληθεί ο πολύς κόσμος.

Από τη στιγμή που όμως αυτό το ριάλιτι θα προβληθεί στην τηλεόραση και δεδομένου πως προέρχεται από τη Βρετανία, μια χώρα που έχει με διαφορά την μεγαλύτερη τηλεοπτική τρασίλα, δεν βγάζει και κανένα νόημα η κουβέντα για το τι κοπέλες και άντρες θα συμμετέχουν. Ότι δηλαδή τι θα πήγαινε σε αυτό το ριάλιτι; Κάποια ακαδημαϊκός; Εδώ με το ζόρι θα πήγαιναν οι ανθυποσελέμπριτι τρίτης και τέταρτης διαλογής που πάνε στο Survivor ή τη Φάρμα.

Δε μένουν και πολλές επιλογές όταν έχεις ήδη ξύσει τον πάτο της δεξαμενής από την οποία αντλούνται τα πρόσωπα των ριάλιτι. Η παραγωγή προφανώς και στοχεύει στο να προκαλέσει και πηγαίνει by default σε όσο το δυνατόν πιο προβοκατόρικα πρόσωπα, αλλά δεν είναι κι ότι αν στόχευε σε κάτι πιο κλασάτο, θα εισέπραττε θετικές απαντήσεις. Εκτός κι αν έδινε πακτωλό χρημάτων. Οπότε εκ των πραγμάτων θα απευθυνθεί εκεί όπου ήδη απευθύνθηκε.

Αν το Love Island κάνει 5%, τότε δε θα υπάρχει κανένας λόγος να μας απασχολούν οι επιλογές των προσώπων. Αν κάνει 15%, τότε το τελευταίο πρόβλημα θα είναι οι συμμετέχοντες και πρώτο οι άνθρωποι που το βλέπουν, ιδίως σε μια σεζόν που η μυθοπλασία θα έχει ακόμα πιο δυναμική εκπροσώπηση, με 2-3 σειρές να έχουν τα φόντα να πάρουν το μερίδιο που άφησαν ελεύθερο οι Άγριες Μέλισσες.

Άρα μήπως είναι υποκριτικό να δηλώνουμε… σοκαρισμένοι με όσα πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας; Την ώρα, μάλιστα, που εκεί ακριβώς ποντάρει ο ΣΚΑΪ; Στο να προκαλέσει την κοινή γνώμη; Γιατί το μεγάλο στοίχημα είναι ένα: To νέο αυτό ριάλιτι να συζητηθεί και να καταλήξει να αποκτά κοινό που… θα λατρεύει να το μισεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.