«Για να μη σου φωνάξει, μαμά»: Ο σοκαριστικός διάλογος της Τζωρτζίνας με την Πισπιρίγκου λίγο πριν τη δολοφονία της (Vid)

Επιστρέφει στον ALPHA εκπομπή που «κόπηκε» στο 11ο επεισόδιο – Η επίσημη ανακοίνωση on air

Πρόλαβε να χαρίσει μόλις 11 επεισόδια στο τηλεοπτικό κοινό λόγω πανδημίας.

11 επεισόδια, ένα ξαφνικό φινάλε και μια επιστροφή στον ALPHA που… θα συζητηθεί!

Ο λόγος για την μαγειρική – ταξιδωτική εκπομπή «Akis Food Tour» που προβλήθηκε το 2020 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με παρουσιαστή τον Άκη Πετρετζίκη, χωρίς ωστόσο ναπρολάβει να ολοκληρώσει τη σεζόν λόγω covid-19.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω project χάρισε στο κοινό το πρώτο του επεισόδιο στις 2 Φεβρουαρίου 2020 και έριξε αυλαία με το επεισόδιο της 12ης Απριλίου του ίδιου έτους, με τις δύο πλευρές ωστόσο να επιθυμούν να συνεχιστεί η εκπομπή μετά την πανδημία.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης στη Ναταλία Γερμανού από τον καναπέ του «Καλύτερα δε Γίνεται», τα γυρίσματα ξεκινούν ξανά προκειμένου το «Akis Food Tour» να επιστρέψει τη σεζόν 2023 – 2024, δηλαδή από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων, φέτος θα κάνουμε ξανά τα γυρίσματα του ‘Akis Food Tour’. Για να παίξει, όμως, από το χειμώνα, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο και μετά. Γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με κορωνοϊούς και τέτοια, να έχουμε μια ασφάλεια…», είπε χαρακτηριστικά.



Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.