«Ανοίξτε, έχει διαπραχθεί έγκλημα στην αυλή σας»: Σοκάρει η Αγγελική Νικολούλη για τη σορό του μικρού Άλεξ (Vid)

«Ανοίξτε, έχει διαπραχθεί έγκλημα στην αυλή σας»: Σοκάρει η Αγγελική Νικολούλη για τη σορό του μικρού Άλεξ (Vid)

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με την εξαφάνιση του πτώματος του μικρού Άλεξ.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις και οι νέες μαρτυρίες που έρχονται στη δημοσιότητα για το θέμα της δολοφονίας και εξαφάνισης του πτώματος του μικρού Άλεξ, συνεχίστηκαν για ακόμα μία Παρασκευή στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής υπήρξε μία ιδιαίτερα σημαντική πληροφορία που προέκυψε κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας της παρουσιάστριας με  τον Μανώλη Αναστασάκη, δικηγόρο της οικογένειας του Άλεξ. Η Αγγελική Νικολούλη διέκοψε τη συνομιλία τους λέγοντάς του «Θα τα πούμε εκτός αέρα για κάτι σοβαρό που έχει έρθει, εφόσον ήδη εσείς θα έρθετε σε επαφή με τον εισαγγελέα στη Βέροια είναι και κάτι άλλο που νομίζω ότι πρέπει να ελέγξει».

Αυτά που ακούστηκαν στη συνέχεια από το στόμα της δημοσιογράφου τρόμαξαν και γέμισαν ερωτηματικά το τηλεοπτικό κοινό αφού δεν υπήρξε άλλη εξήγηση: «Εάν σας χτυπήσει την πόρτα η αστυνομία, με εντολή εισαγγελέα, ανοίξτε, γιατί εν αγνοία σας έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας», ενώ πρόσθεσε «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αλλά ξέρετε».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.