Ο πιο…σφιχτός από τους 4 με διαφορά: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έδωσε τα λιγότερα λεφτά στο Dragon’s Den

Ο πιο…σφιχτός από τους 4 με διαφορά: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έδωσε τα λιγότερα λεφτά στο Dragon’s Den

Ποιοι θα επιστρέψουν στον δεύτερο κύκλο.

To φινάλε του ριάλιτι επιχειρήσεων του ΑΝΤ1 έφερε το κανάλι ικανοποιημένο από τα νούμερα τηλεθέασης του Dragon’s Den και αρκετούς από τους επιχειρηματίες κερδισμένους από τους Dragons αφού οι προσπάθειές τους να τους πείσουν για τα οφέλη της επένδυσής τους στα σχέδιά τους έφεραν καρπούς.

Ποιοι όμως από τους Dragons επένδυσαν τα πιο πολλά χρήματα και σε πόσες επιχειρήσεις ο καθένας, είναι μία ερώτηση  που σίγουρα μεγάλη μερίδα του κοινού σκεφτόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης σεζόν.

Στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Dragon’s Den γενναιόδωρος Dragon πιο γενναιόδωρη από όλους τους Dragons αποδείχτηκε η Μαρία Χατζηστεφανή η οποία επένδυσε σε 5 επιχειρήσεις. Το συνολικό ποσό που επένδυσε έφτασε τα 325.000 ευρώ συνολικά. Στην αντίπερα όχθη, ο dragon που επένδυσε τα λιγότερα χρήματα καθώς δεν πείστηκε εύκολα από τα project που του παρουσιάστηκαν ήταν ο Χάρης Βαφειάς ο οποίος  συνολικά επένδυσε 85.000 ευρώ σε 4 επιχειρήσεις.

Ήδη έχουν ανοίξει οι συμμετοχές ια τον δεύτερο κύκλο ενώ αναμένεται να υπάρξει το πολύ μία αλλαγή στις θέσεις των dragons από την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.