Επικό σκηνικό: Φανατικός ΑΕΚτσής πάει στο Mega για διαρκείας (Vid)

Επικό σκηνικό: Φανατικός ΑΕΚτσής πάει στο Mega για διαρκείας (Vid)

Κάποιοι όμως τον μάτιασαν.

Ένας πολύ διασκεδαστικός αλλά όχι και τόσο ικανός παίκτης εμφανίστηκε στο The Chase του Mega προσπαθώντας να συγκεντρώσει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί με έναν, μοναδικό και ιερό σκοπό, να αγοράσει καλύτερο διαρκείας στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αφού το πρώτο πράγμα που δήλωσε ήταν ότι είναι φανατικός ΑΕΚτζής.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο καλά όσο τα είχε σχεδιάσει στο μυαλό του. Από την αρχή φαινόταν ότι δεν μπορούσε να πετύχει σωστή απάντηση ούτε στις πιο εύκολες, θεωρητικά, ερωτήσεις.

Τελικά ο Θοδωρής δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα και δεν κατάφερε να κερδίσει τον «κύριο Επιθεωρητή», με αποτέλεσμα να φύγει από το παιχνίδι με άδεια χέρια. Στο τέλος μάλιστα τα έριξε στην ατυχία του και το κακό «μάτι» όμως αυτό δεν τον πτόησε.

Όταν η Μαρία Μπεκατώρου του ευχήθηκε καλά ψαρέματα και να είναι καλά με το κορίτσι του τη διέκοψε, τη διόρθωσε και της είπε ότι ξεκίνησε λάθος και η σωστή σειρά είναι «να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, το κύπελλο…» δείχνοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή με άδεια χέρια ποιες είναι οι προτεραιότητές του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.